Waarom ik dit werk doe?

Voor meer dan 30 jaar heb ik geleefd met money issues en het gevoel dat ik er niet mocht zijn. Ik probeerde te ontsnappen aan de pijn en schaamte door de regie aan anderen over te geven, door te pleasen en verslavende patronen. Ik kwam oog in oog te staan met een faillissement en een geldverslindende scheiding.

 

Meerdere malen in mijn leven moest ik opnieuw beginnen met een lege bankrekening en zag geen weg door de ellende heen tot het moment dat ik niet dieper kon zinken.

 

Mijn breakdown zorgde uiteindelijk voor een breakthrough rondom mijn geldovertuigingen en repeterende cycli aan geldgedoe. Dit leidde ertoe dat ik een boek heb geschreven over mijn money issues en mijn genezingsproces naar financiële onafhankelijkheid, The Money Issue

 

Alle obstakels en instinkers op mijn weg naar financiële vrijheid gebruik ik nu om anderen te helpen om los te komen van money issues in een leven vol stress en zorgen. Iedere dag krijg ik de kans om verschil te maken in iemands leven door mijn werk als money coach. Ik ben mijn reis en alle mensen die ik onderweg tegenkwam dankbaar voor de lessen die ik leerde zodat ik anderen kan helpen hoop, vertrouwen, rust én financiële vrijheid te vinden.

Klaar om de regie over je portemonee en je leven weer terug te nemen?

Start vandaag! 

Ja, ik denk dat Money Coaching een enorme positieve draai aan mijn inkomen én m'n leven kan geven! Contact me voor meer informatie:

© 2019 by Hanneke van Onna