Masterclass 
'Van spaarpot naar 
financiële vrijheid'

Dinsdag 18 mei 2021

IS VOL

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid

Dinsdag 24 mei 2022
Breukelen 

Wachtlijst voor nieuwe events van Hanneke

Dit is de 5e en laatste editie van de masterclass in deze vorm. Het team is hard aan het werk aan nieuwe events en projecten. Zet jezelf op de wachtlijst en wees als eerste op de hoogte van nieuwe events.

Bedankt voor je aanmelding!

WORD BELEGGER IN ÉÉN DAG
“Maak in een dag jouw persoonlijke plan om op korte termijn financieel vrij te worden”

Wil je graag starten met het opbouwen van jouw kapitaal maar zie je door de bomen het bos niet meer of weet je niet waar je moet beginnen?

Verder wil ik je nogmaals zeggen dat ik heb genoten van je masterclass en deze mij echt heeft geïnspireerd om stappen te gaan zetten.

Je hele opzet van de masterclass, de week erna de live Q&A met de nodige links en tips waardeer ik enorm en zijn waardevol.

 Jouw relaxed zijn, vakkennis en laagdrempeligheid heb ik ook als erg prettig ervaren!

Nogmaals dank voor alles, ik heb er ook van genoten!

Bjorn - Masterclass '22

 • als je graag wil beleggen, maar door de bomen het bos niet meer ziet

 • als je beleggen spannend vindt en een helpende hand en wegwijzer nodig hebt

 • als je je leven lang hard hebt gewerkt, maar bent vastgelopen in een cirkel van ‘werken, eten, slapen’ en een weg zoekt uit deze ratrace

 • als je graag wil beleggen maar het moeilijk vindt een eerste stap te zetten of niet weet waar te beginnen

 • als je plotseling de beschikking hebt over een groot bedrag op de bank (door een erfenis, een scheiding of bedrijfswinst) en je niet weet wat je met je geld moet doen - ook als je dit niet hebt kun je een mooie start maken met beleggen (va. 10 eur).

 • als je je vermogen graag ziet groeien in plaats van krimpen in deze tijd

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

Deze masterclass is voor jou als je:

Marco (27 jaar, masterclass juni '21): “Hanneke heeft die dag vakjes in m'n hoofd geopend die ik zelf niet wist te vinden en er zijn sindsdien nieuwe deuren voor me open gegaan. Ik weet nu wat ik moet doen, waar ik moet zijn en hoe ik kan werken naar financiele vrijheid. Inmiddels heb ik iets meer dan 1.500 euro passief inkomen weten te realiseren. Ik heb mijn doel bijgesteld naar 4.500 euro per maand."

In deze Masterclass leer je:

 • een beleggingsportefeuille vóór je te laten werken met een rendement van minimaal 20% per jaar in slechts 1 uur tijd per week

 • om net als ik flink passief inkomen te genereren, zodat je vaste lasten en al je rekeningen gecovered zijn 

 • om uit de ratrace te stappen van 'werken, eten, slapen' door te beleggen naar vrijheid, voor nu en voor later
   

We laten je een zo breed mogelijk spectrum aan beleggingsopties zien, onafhankelijk en actueel. Zodat je zelf in staat bent keuzes te maken voor welke vorm, rendement en risico van beleggen je  kiest.

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Marga (ondernemer, 47 jaar, masterclass '20): “Wat Hanneke me leerde in 1 dag tijd dat is zooo waardevol. Deze dingen had ik nog nooit gehoord en heeft niemand me geleerd. Waarom wéét niemand dit? Ik viel uit m’n stoel. Echt. Mijn man en ik gaan op 1 januari 2026 met pensioen, dan zijn we financieel vrij. BAM. 

Eens leefde ik een leven met drie kleine kinderen op een flatje met geleende spullen. Het geld was op en ik was als de dood om op straat te komen te staan met de kinderen. Dat was mijn rock-bottom.

Nu, 7 jaar later ben ik financieel vrij. Wat zoveel betekent dat ik kan leven van passief inkomen en ik niet meer afhankelijk ben van inkomen uit arbeid.

 

Daar schreef ik mijn boek The Money Issue (2020, 3e druk) over. Over mijn leven in armoede tot mijn leven in rijkdom.

Ik heb meerdere bedrijven, ben spreker en hielp inmiddels honderden mensen op hun weg naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid.

Hanneke van Onna

LEER VAN DE EXPERT

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

Dat Sinterklaas niet bestaat dat weten we wel, maar waar ons geld vandaan komt of hoe geld ontstaat, daar weten maar weinig mensen het antwoord op. Gek eigenlijk, als je bedenkt dat we heel vaak op een dag met geld bezig zijn. Boodschappen doen, vakantie boeken, rekeningen betalen, klanten werven, bankzaken regelen, belasting, verzekering, zakgeld en en en. Toch lijkt het ergens ook de bedoeling.

Dat we niet weten hoe rijke mensen rijk worden en arme mensen arm blijven: 
 

 “Als mensen vandaag het geldsysteem begrijpen, dan breekt morgen de revolutie uit”. Henry Ford

In de masterclass naar financiële vrijheid leer je:

 • een beleggingsportefeuille voor je te laten werken met een rendement van minimaal 20% in slechts 1 uur tijd per week
   

 • om net als ik > 10.000 euro per maand aan passief inkomen te genereren
   

 • om uit de ratrace te stappen van werken, eten, slapen door te beleggen naar vrijheid, voor nu en voor later
   

*we behandelen een breed spectrum aan beleggingsopties, onafhankelijk en persoonlijk

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

 •  Een intensieve dag-event van 10 - 16.00 uur op locatie in Breukelen

 • Mijn geheime ingangen naar passief inkomen

 • Toegang tot mijn netwerk & mijn brein voor 1 dag

 • Twee razend interessante gastsprekers over hoog rendementsbeleggingen 

 • Kennis, vaardigheden en tools om zelf mee te beleggen - zelfde avond in je mailbox

 • Na deze dag weet je wat je moet doen en waar je exact moet zijn om geld voor je te laten werken afgestemd op jouw financiële situatie 

 • Ruimte en tijd voor persoonlijk advies

 • Heerlijke lunch, koffie/thee/water en sweets

 • Mijn digitale boek 'Het Bitcoin Boekje' t.w.v. 9,99

 • Q&A vragenuurtje - Een week na de masterclass neemt Hanneke een uur lang de tijd om vragen te beantwoorden die je hebt naar aanleiding van de masterclass via het online vragenuurtje.

 

Je krijgt:

Marco (29 jaar, masterclass juni '21): “Hanneke heeft die dag vakjes in m'n hoofd geopend die ik zelf niet wist te vinden en er zijn sindsdien nieuwe deuren voor me open gegaan. Ik weet nu wat ik moet doen, waar ik moet zijn en hoe ik kan werken naar financiele vrijheid. Inmiddels heb ik iets meer dan 1.500 euro passief inkomen weten te realiseren. Ik heb mijn doel bijgesteld naar 4.500 euro per maand."
Leonie (37 jaar, masterclass mei '21): “Zeer, zeer waardevol. Nu ik weet wat ik kan met m'n spaargeld, anders dan op de bank te laten staan, heb ik veel meer rust. Sterker nog, nu ik zie dat je van geld ook weer geld kan maken begin ik het steeds leuker te vinden. Deze masterclass is het geld meer dan waard! Dank je wel Hanneke!"

Julia (28 jaar, Innovation Consultant): "Wat jij me leert heb ik nog nooit van iemand gehoord, niet op school, niet tijdens m’n studie economie en niet van de mensen om me heen. Ik zit met m’n oren te klapperen eigenlijk. Naast overzicht en inzicht weet ik nu hoe ik passief inkomen kan genereren. Ik heb eindelijk m’n financiën op orde en ik zie nu pas hoe ik me altijd heb verscholen achter m’n overtuigingen.

Met ons beleggingsplan denk ik dat ik over 10 jaar financieel onafhankelijk ben! Of misschien wel eerder!"

Van spaarpot naar financiële vrijheid

Een inspirerende dag vol belangrijke en life changing learnings


Ticket: 599 excl. BTW*

Tarief

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

Van spaarpot naar financiële vrijheid

"De meeste mensen overschatten wat ze kunnen doen in 1 jaar tijd.  
En onderschatten wat ze kunnen bereiken in
5 of 10 jaar tijd"

Zelf ben ik financieel onafhankelijk geworden in 4 jaar tijd en in de 4 jaar erna ben ik financieel vrij geworden. Over 5 jaar ga ik met 'pensioen', wat zoveel betekent dat ik niet meer hoef te werken voor geld. In totaal heeft de hele reis, van leven in armoede naar leven in totale vrijheid me 13 jaar gekost. 

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid

*Restitutiebeleid

Het is mogelijk om uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de masterclass je ticket te annuleren en je ticketprijs retour te ontvangen.

Als je hier gebruik van wilt maken kun je een mail sturen naar: info@hannekevanonna.nl.

Binnen de 14 dagen voor de masterclass kan je ticket niet meer geannuleerd worden.

 

Mocht de masterclass om welke reden dan ook geannuleerd of verplaatst worden, dan word je hier van op de hoogte gesteld en krijg je de mogelijkheid om een andere beschikbare datum voor de masterclass te kiezen of je ticketprijs retour te ontvangen.

Disclaimer 

Geen financieel advies

De inhoud van de masterclass is geen financieel advies. De inhoud kan dan ook nooit worden gezien als financieel advies. Je dient altijd zelf gedegen onderzoek te doen naar investeren in ‎welke beleggingsvorm dan ook. Investeer alleen met geld wat je kunt missen. Investeren brengt financiële risico’s met zich mee.

Gebruik van informatie

Hanneke streeft ernaar om altijd juiste, onafhankelijke en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat zowel Hanneke als persoon als ook haar bedrijf Kweendom niet in voor de exacte volledigheid, juistheid, of actualiteit van de informatie. Juist omdat koersen fluctueren.

 

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze site gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Kweendom, Hanneke van Onna. 

 

Kweendom hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen.