top of page

DE RICH WOMAN SERIE naar financiële vrijheid | Hanneke van Onna


Hanneke van Onna | Financiële vrijheid | Money coach

Ik ben trots te mogen presenteren: De Rich Woman serie


Rijk zijn gaat natuurlijk niet alleen over geld. Maar over vervulling en vrijheid. Financiële armslag maakt dat gevoel eerder mogelijk dan armoede. Ja toch? Ik kan het zeggen want I live it. Beiden. Armoede en rijkdom.


Rijkdom is niet alleen je geld in het juiste potje stoppen. Of geluk hebben met een investering. Het is vele malen meer dan dat. Het is een proces waar je in kunt groeien.

Als het proces eenmaal op gang is, kun je niet meer terug.

En dat is wat ik wil voor jou.


Daarom maakte ik De Rich Woman serie!

De Rich Woman serie is een serie van leermaterialen naar financiële vrijheid. De Rich Woman serie is een knipoog naar één van de bekendste financiële boeken ooit geschreven: Rich Dad Poor Dad van Robert T. Kiyosaki. Kiyosaki beschrijft in zijn bestseller wat hij leerde van zijn intelligente, hardwerkende en minimaal bemiddelde vader (Poor Dad) en de flamboyante, niet hard maar slim werkende vader (Rich Dad) van zijn jeugdvriend. Het gaat in dit boek niet over Lambo's en exotische vakantiebestemmingen, wél over mentale processen en diep innerlijk werk. Ik heb mijn innerlijke werk gedaan. Spiritueel, energetisch, psychologisch. Van channelings tot readings, hypnotherapie, geldopstellingen, visualiseren, manifesteren, mediteren, coachings, affirmeren. Het heeft me een rock solid basis gegeven om mijn kapitaal op te bouwen, een mentaliteit voor overvloed en een mega money magnet mindset. Ik ging van een breakdown aan de armoedegrens in 2014 naar een breakthrough naar financiële onafhankelijkheid in 2018 en door de barrière naar economische vrijheid in 2020.En wil dit graag aan je overdragen. Want pas als je je van binnen écht van waarde voelt ben je in staat waarde te creëren, aan te trekken, te hebben en te houden op je bankrekening. "Before you can transform your wallet from poor to rich, you've got to transform your spirit from poor to rich."


Download gratis 25 gouden geldaffirmaties om overvloed te manifesteren en je mindset rondom geld drastisch te verbeteren.Ik ben trots te mogen presenteren: De Rich Woman serie  Rijk zijn gaat natuurlijk niet alleen over geld. Maar over vervulling en vrijheid. Financiële armslag maakt dat gevoel eerder mogelijk dan armoede. Ja toch? Ik kan het zeggen want I live it. Beiden. Armoede en rijkdom. Rijkdom is niet alleen je geld in het juiste potje stoppen. Of geluk hebben met een investering. Het is vele malen meer dan dat. Het is een proces waar je in kunt groeien. Als het proces eenmaal op gang is, kun je niet meer terug. En dat is wat ik wil voor jou. Daarom maakte ik de Rich Woman serie! De Rich Woman serie is een serie van leermaterialen naar financiële vrijheid.  De Rich Woman serie is een knipoog naar één van de bekendste financiële boeken ooit geschreven: Rich Dad Poor Dad van Robert T. Kiyosaki.   Kiyosaki beschrijft in zijn bestseller wat hij leerde van zijn intelligente, hardwerkende en minimaal bemiddelde vader (Poor Dad) en de flamboyante, niet hard maar slim werkende vader (Rich Dad) van zijn jeugdvriend.    Het gaat in dit boek niet over Lambo's en exotische vakantiebestemmingen, wél over mentale processen en diep innerlijk werk. Ik heb mijn innerlijke werk gedaan. Spiritueel, energetisch, psychologisch.  Van channelings tot readings, hypnotherapie, geldopstellingen, visualiseren, manifesteren, mediteren, coachings, affirmeren.  Het heeft me een rock solid basis gegeven om mijn kapitaal op te bouwen, een mentaliteit voor overvloed en een mega money magnet mindset. Ik ging van een breakdown aan de armoedegrens in 2014 naar een breakthrough naar financiële onafhankelijkheid in 2018 en door de barrière naar economische vrijheid in 2020.En wil dit graag aan je overdragen. Want pas als je je van binnen écht van waarde voelt ben je in staat waarde te creëren, aan te trekken, te hebben


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page