top of page

Hanneke's keuze naar meer financiële vrijheid | Met pijn in het hart.... Welke keuze is het?

Met pijn in mijn hart.

Neem ik afscheid van.....


De plek waar ik de afgelopen drie jaar met zoveel passie, liefde heb gewerkt en mensen heb ontvangen.

De plek waar ik mijn bedrijf opbouwde van niets naar volwassenheid.

De plek waar ik naartoe kon vluchten tijdens de lockdowns en schuilen in mijn werk.

De plek waar ik co-workers had die me inspireerden en deden genieten van alle dagen.

De plek van mijn surprise-party voor mijn 50ste BDAY.

Mijn hideaway en lievelingsspot.

Mijn kantoor in de Indische Buurt van Amsterdam.


Hanneke van Onna | Money Coach | Financiële vrijheid

Voor de zomer merkte ik dat ik behoefte had aan verandering. In juli lanceerde ik mijn online programma in de wereld. Het persklare manuscript van mijn boek Geldgeheim ging een dag voor mijn vakantie naar redactie. Deze twee dingen bij elkaar koste me toch meer energie dan me lief was. Dat wilde ik niet meer. Ik snakte naar meer rust en ruimte. Minder ballast. Mentaal en financieel. En ja, dan moet je radicale keuzes maken. Zoveel weet ik inmiddels. Ook keuzes die je niet meteen heel gelukkig maken. Maar wel meer (financiële) vrijheid geven.


‘Kill your darlings’ zeg ik tegen mijn klanten die meer geld willen hebben.

‘Doe de dingen die geld OPLEVEREN in plaats van KOSTEN. Durf je passie-projecten en liefdewerk oud papier-klussen LOS TE LATEN.

Waarop ik steevast hoor: ‘Ja maar, ik vind het zo leuk om te doen’, ‘Ik krijg er echt energie van’ en andere interne excuses die loslaten moeilijk maken.


‘Je komt bij me voor meer geld, dus daar moet je keuzes voor maken. Ook keuzes die je in eerste instantie angst of weerstand geven': is mijn reactie. ‘En als je straks je felbegeerde financiële vrijheid hebt, help dan de ander, of de wereld, door je onbezoldigd in te zetten.’

Practice what you preach Hanneke!

Door aan jou voor te leven dat je:

· Met minder werken meer kan verdienen.

· Meer kan verdienen door smarter te werken in plaats van harder te werken

· Geld kan verdienen terwijl je NIET werkt

· In actie moet komen als je beweging wil in je leven

· Keuzes moet maken om verder komen naar het leven van je dromen


Deur dicht – deur open

Het kantoor @wowoamsterdam diende me niet meer, mijn business is inmiddels online en ik geef geen fysieke workshops, coachings of masterclasses meer.

Ook verkocht ik op 1 september één van mijn vakantiewoningen. Er was teveel gedoe mee. Het leverde goed geld op maar kostte me mijn (gemoeds)rust. Time to sell dus.


Waar deuren sluiten gaan er nieuwe poorten open. En daar vertrouw ik volledig op.

Ik ga weer vanuit huis werken. Dat vind ik best spannend. Want eerder kreeg ik het daar Spaans benauwd van (altijd werk in het zicht, geen collega’s around). Ik ga er anders vorm aan geven. En tijd, aan de dingen die ertoe doen. Mijn kinderen, partner, mijzelf en de mensen die me nodig hebben. Om keuzes te maken naar meer vrijheid. In henzelf, hun leven en hun financiën.


Op 17 oktober komt mijn boek Geldgeheim uit waarin ik al mijn geldgeheimen (de goede en de slechte) deel. Het online programma loopt fijn met gemotiveerde deelnemers en loopt de samenwerking met LINDA. x DEGIRO op rolletjes. Intussen knoop ik wat laatste verhuis/inpak eindjes aan elkaar en geniet van de nazomer.


Je kunt Geldgeheim in PRE ORDER bestellen dan krijg je een door mij gesigneerd exemplaar thuis in de bus!


Op naar meer rust en nieuwe avonturen!


Keep ya posted,

Liefs Hanneke

DEUR DICHT – DEUR OPEN – welke deuren kun jij sluiten om nieuwe te mogen openen?

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page