top of page

NEW BOOK | Financiële vrijheid | Money Coach

Bijgewerkt op: 27 jun. 2022

Yes, yes, yes!


Ik ben op missie om zo veel mogelijk vrouwen in Nederland financieel onafhankelijk te maken en zoveel mogelijk mensen minder stress & zorgen om geld te laten hebben door een mind-switch te maken van een ploeteren voor geld naar geld vóór je te laten werken. Om je los te maken uit de ratrace.


Toen ik in 2019 mijn eerste boek The Money Issue, Bevrijd jezelf van geldgedoe schreef dacht ik “Als maar tien mensen het lezen dan is dat pure winst”. Nu, 3 jaar later, kan ik het niet bevatten wat er allemaal is gebeurd. Bij de lancering van m’n eerste boek bleek financiële onafhankelijkheid voor vrouwen ineens een ‘ding’. Ik werd overspoeld met media- aanvragen. Kreeg verzoeken voor money coaching zonder dat ik het ook maar aanbood of zelfs een website had. Toen diende Corona zich aan. En werd financieel bewustzijn ineens noodzaak voor velen. Ik begon masterclasses te geven, fysiek en online. En ondanks dat ik zelf zo min mogelijk wilde werken – want tijd is het echte goud he – had ik een overvolle praktijk. Ik heb de afgelopen drie jaar velen mogen leren over en inspireren naar financiële vrijheid.


Het is verbluffend en mind-blowing hoe levens veranderend dit werk voor zovelen van jullie is geweest.


Ik wist dat het jullie kon gaan helpen, maar ik wist niet dat het zo ontzettend belangrijk, urgent en noodzakelijk het zou zijn. Echt niet. In deze tijd. Van inflatie en koopkrachtafname. Van stijgende energieprijzen en lonen die niet mee stijgen. Huizencrisis en negatieve rente op de bank.

De weg die ik aflegde van leven op de armoedegrens naar financiële vrijheid is een weg die we allemaal verdienen. Helemaal nu.

En daarom ben ik zo intens blij dat uitgeverij Kluitman/Pepperbooks me de kans geeft dit boek te schrijven. Waar ik vandaag de naam én de cover van onthul.

Met Geldgeheim, Vind je weg naar financiële vrijheid, hoop ik impact te maken op zo’n groot mogelijke schaal en meer vrijheid bereikbaar voor zoveel mogelijk van jullie.


Hanneke van Onna | Financiële vrijheid | Money coach

Pre-order start 15 juni!

Geldgeheim komt uit in najaar 2022.42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page