top of page

Succesvolle moneycoach en ervaringsdeskundige tekent een nieuw boekcontract over financiële vrijheid

Bijgewerkt op: 22 apr. 2022


Persbericht moneycoach Hanneke van Onna

Money coach en succesvol spreker Hanneke van Onna heeft bij uitgeverij Kluitman/Pepper Books het contract getekend voor haar boek over het belang van financiële onafhankelijkheid, de psychologie achter geld en de weg naar financiële vrijheid.


Al een tijdje voelde ik het.

Er komt een nieuw boek.

Niet om er rijk mee te worden, want in dit kleine kikkerlandje is geld verdienen met je boek een illusie.

Maar omdat het belang van financieel bewustzijn helaas nog onderbelicht is.

Jarenlang leefde ik als een Struisvogel (doe vooral de Geldtype test op m'n website en kijk welk type jij bent ). Ik heb daar de negatieve gevolgen zelf van ondervonden

Helemaal in deze tijd van afnemende koopkracht, mega inflatie en negatieve spaarrente. Zie je kop maar eens boven water te houden als je er in een klap alleen voor komt te staan. Dit is de tijd om bewust een kijkje te nemen in jezelf en je portemonnee.

Ik was op zoek naar een uitgeverij om een fijne samenwerking aan te gaan. Gedegen met ruimte voor ontwikkeling en nieuwe ideeën. Om samen te werken aan een mooie financial empowerment portfolio. Dat deze samenwerking zo snel al op m’n pad kwam had ik niet durven dromen. In uitgevrij Kluitman/Pepperbooks vond ik de ideale match!

Met dank voor het vertrouwen dat ze mij en mijn missie geven ga ik het schrijf & creatieproces met overgave aan.

Eind van dit jaar rolt het boek van de persen! Cannot wait! Lees je mee tegen die tijd?

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page