top of page

Be a Money Magnet
Masterclass

Het bewustzijn van geld


Live Masterclass
Be a money magnet

18 april 10.00 - 16.00 uur

In de buurt van Amsterdam

Hanneke van Onna | Money Coach | Financiele vrijheid

De masterclass is voor vrouwelijke ondernemers die hun omzetdoelen drastisch willen bijstellen naar boven en schaamteloos geld willen verdienen zonder gelul of gedoe. 

Het is tijd om af te rekenen met stigma en trauma dat huist in iedere vrouw.
Het is tijd om schaamte, schroom en schaarste bij de de vuilnis te zetten en OP TE STAAN om je vrouwenpower te claimen. Om goed geld te verdienen met je godgegeven gaven. het is je geboorterecht! 

 • als je graag wil beleggen, maar door de bomen het bos niet meer ziet

 • als je je zuurverdiende centen niet wil laten verdampen op de bank

 • als je beleggen spannend vindt en een helpende hand en wegwijzer nodig hebt

 • als je je leven lang hard hebt gewerkt, maar bent vastgelopen in een cirkel van ‘werken, eten, slapen’ en een weg zoekt uit deze ratrace

 • als je niet vies bent van geld en passief inkomen

 • als je, in tegenstelling tot 90% van de mensen, bereid bent te investeren in een financieel vrije toekomst

 • als je plotseling de beschikking hebt over een groot bedrag op de bank (door een erfenis, een scheiding of bedrijfswinst) en je niet weet wat je met je geld moet doen 

 • als je durft te denken in overvloed in plaats van schaarste

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

Deze onderdompeling is voor jou:

Marco (27 jaar, masterclass juni '21): “Hanneke heeft die dag vakjes in m'n hoofd geopend die ik zelf niet wist te vinden en er zijn sindsdien nieuwe deuren voor me open gegaan. Ik weet nu wat ik moet doen, waar ik moet zijn en hoe ik kan werken naar financiele vrijheid. Inmiddels heb ik iets meer dan 1.500 euro passief inkomen weten te realiseren. Ik heb mijn doel bijgesteld naar 4.500 euro per maand."

In deze VIP training leer je:

 • een beleggingsportefeuille vóór je te laten werken met een rendement van 4 tot wel 200 % per jaar op je eigen inleg

 • zonder specifieke financiële kennis in slechts een uurtje per week

 • om net als ik flink passief inkomen te genereren, zodat je vaste lasten en al je rekeningen gecovered zijn 

 • om uit de ratrace te stappen van 'werken, eten, slapen' door te beleggen naar vrijheid, voor nu en voor later
   

We laten je een zo breed mogelijk spectrum aan beleggingsopties zien, onafhankelijk en actueel. Zodat je zelf in staat bent keuzes te maken voor welke vorm, rendement en risico van beleggen je  kiest.

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Marga (ondernemer, 47 jaar, masterclass '20): “Wat Hanneke me leerde in 1 dag tijd dat is zooo waardevol. Deze dingen had ik nog nooit gehoord en heeft niemand me geleerd. Waarom wéét niemand dit? Ik viel uit m’n stoel. Echt. Mijn man en ik gaan op 1 januari 2026 met pensioen, dan zijn we financieel vrij. BAM. 

Eens leefde ik een leven met drie kleine kinderen op een flatje met geleende spullen. Het geld was op en ik was als de dood om op straat te komen te staan met de kinderen. Dat was mijn rock-bottom.

Nu, 8 jaar later ben ik financieel vrij. Wat zoveel betekent dat ik kan leven van passief inkomen en ik niet meer afhankelijk ben van inkomen uit arbeid.

 

Ik schreef meerdere boeken en ben bezig met m'n 3e boek wat in het najaar 2022 uitkomt bij uitgeverij Kluitman/Pepperbooks.

Ik heb meerdere bedrijven, ben spreker en hielp inmiddels honderden mensen op hun weg naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid.

Hanneke van Onna

LEER VAN DE EXPERT

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

Dat Sinterklaas niet bestaat dat weten we wel, maar waar ons geld vandaan komt of hoe geld ontstaat, daar weten maar weinig mensen het antwoord op. Gek eigenlijk, als je bedenkt dat we heel vaak op een dag met geld bezig zijn. Boodschappen doen, vakantie boeken, rekeningen betalen, klanten werven, bankzaken regelen, belasting, verzekering, zakgeld en en en. Toch lijkt het ergens ook de bedoeling.

Dat we niet weten hoe rijke mensen rijk worden en arme mensen arm blijven: 
 

 “Als mensen vandaag het geldsysteem begrijpen, dan breekt morgen de revolutie uit”. Henry Ford

In de VIP training naar financiële vrijheid leer je:

 • een beleggingsportefeuille voor je te laten werken met een rendement van 4 tot 200% in slechts 1 uur tijd per week
   

 • om net als ik > 10.000 euro per maand aan passief inkomen te genereren
   

 • om uit de ratrace te stappen van werken, eten, slapen door te beleggen naar vrijheid, voor nu en voor later
   

*we behandelen een breed spectrum aan beleggingsopties, onafhankelijk en persoonlijk

HannekevanOnna-136.jpg

 • Een VIP event van 10 uur - 17.00 uur op locatie in Amsterdam

 • Met slechts 5 deelnemers, intensieve begeleiding

 • Mijn geheime ingangen naar (veel) passief inkomen

 • Toegang tot mijn netwerk & mijn brein voor 1 dag

 • Kennis, vaardigheden en tools om zelf mee te beleggen - zelfde avond in je mailbox

 • Na deze dag weet je wat je moet doen en waar je exact moet zijn om geld voor je te laten werken afgestemd op jouw financiële situatie 

 • Ruimte en tijd voor jouw persoonlijke financiële situatie en actieplan naar financiële vrijheid

 • Heerlijke lunch, koffie/thee/water en sweets

 • Mijn digitale boek 'Het Bitcoin Boekje'

 • Handige vermogens-sheets voor jouw personal investment tracking system

Je krijgt:

Marco (29 jaar, masterclass juni '21): “Hanneke heeft die dag vakjes in m'n hoofd geopend die ik zelf niet wist te vinden en er zijn sindsdien nieuwe deuren voor me open gegaan. Ik weet nu wat ik moet doen, waar ik moet zijn en hoe ik kan werken naar financiele vrijheid. Inmiddels heb ik iets meer dan 1.500 euro passief inkomen weten te realiseren. Ik heb mijn doel bijgesteld naar 4.500 euro per maand."
Leonie (37 jaar, masterclass mei '21): “Zeer, zeer waardevol. Nu ik weet wat ik kan met m'n spaargeld, anders dan op de bank te laten staan, heb ik veel meer rust. Sterker nog, nu ik zie dat je van geld ook weer geld kan maken begin ik het steeds leuker te vinden. Deze masterclass is het geld meer dan waard! Dank je wel Hanneke!"

Julia (28 jaar, Innovation Consultant): "Wat jij me leert heb ik nog nooit van iemand gehoord, niet op school, niet tijdens m’n studie economie en niet van de mensen om me heen. Ik zit met m’n oren te klapperen eigenlijk. Naast overzicht en inzicht weet ik nu hoe ik passief inkomen kan genereren. Ik heb eindelijk m’n financiën op orde en ik zie nu pas hoe ik me altijd heb verscholen achter m’n overtuigingen.

Met ons beleggingsplan denk ik dat ik over 10 jaar financieel onafhankelijk ben! Of misschien wel eerder!"

My Money Mission Elite
VIP training
naar
financiële
 vrijheid


Dit kan zomaar eens de belangrijkste en meest life changing dag zijn van je leven


Ticket: 1499 excl. BTW*

Tarief

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

"De meeste mensen overschatten wat ze kunnen doen in 1 jaar tijd.  
En onderschatten wat ze kunnen bereiken in
5 of 10 jaar tijd"

My Money Mission Elite

VIP training

Zelf ben ik financieel onafhankelijk geworden in 4 jaar tijd en in de 4 jaar erna ben ik financieel vrij geworden. Over 5 jaar ga ik met 'pensioen', wat zoveel betekent dat ik niet meer hoef te werken voor geld. In totaal heeft de hele reis, van leven in armoede naar leven in totale vrijheid me 13 jaar gekost. 

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid

*Restitutiebeleid

Het is mogelijk om uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training je ticket te annuleren en je ticketprijs retour te ontvangen.

Als je hier gebruik van wilt maken kun je een mail sturen naar: info@hannekevanonna.nl.

Binnen de 14 dagen voor de training kan je ticket niet meer geannuleerd worden.

 

Mocht de training om welke reden dan ook geannuleerd of verplaatst worden, dan word je hier van op de hoogte gesteld en krijg je de mogelijkheid om een andere beschikbare datum voor de masterclass te kiezen of je ticketprijs retour te ontvangen.

Disclaimer 

Geen financieel advies

De inhoud van de masterclass is geen financieel advies. De inhoud kan dan ook nooit worden gezien als financieel advies. Je dient altijd zelf gedegen onderzoek te doen naar investeren in ‎welke beleggingsvorm dan ook. Investeer alleen met geld wat je kunt missen. Investeren brengt financiële risico’s met zich mee.

Gebruik van informatie

Hanneke streeft ernaar om altijd juiste, onafhankelijke en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat zowel Hanneke als persoon als ook haar bedrijf Kweendom niet in voor de exacte volledigheid, juistheid, of actualiteit van de informatie. Juist omdat koersen fluctueren.

 

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze site gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Kweendom, Hanneke van Onna. 

 

Kweendom hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen.

bottom of page