top of page

Ontdek wat je tegenhoudt om geld te verdienen en reken hiermee voorgoed af

 

We gebruiken geld om de hele klimbim van onze behoeften te bevredigen. Het gaat nooit om het geld zelf, wel om het gevoel erachter. Geld dient als rookgordijn voor andere behoeften. Dus als we financieel vastlopen, tekortschieten of onszelf straffen voor het maken van een financiële fout, kunnen we handelen op een manier die de ene behoefte bevredigt, meestal de behoefte die zich recht voor je ogen aandient (zoals vluchten in werk, eten, shoppen, drugs of sex), maar de onderliggende behoeften belemmert (zoals geld managen op een manier die ons veiligheid en een stevig fundament biedt). Je doet dan precies het tegenovergestelde van je zou willen doen. Met alle gevolgen dien.

 

En dit is nu exact de plek die je wil ontdekken om je relatie met geld te kunnen helen.

Met een mix aan psychologische diepte, spiritueel bewustzijn, concrete oefeningen en opdrachten gaan we aan de slag om te onderzoeken:

 

• Hoe financiële situaties worden ervaren in je lichaam en brein

• Hoe gebeurtenissen in je gezin van herkomst leiden tot financieel destructieve gedachten en gedragingen die tot ver in de volwassenheid je leven en je bankrekening beheersen en saboteren

• Hoe je verbinding kunt maken met je eigen financiële kernwaarden, niet die van je ouders, de maatschappij of social media

• Hoe jouw eigenwaarde-upgrade en bullshit-detox leiden naar een vervuld leven en een gevulde portemonnee. BAM!

 

Na deze sessie sta je steviger en ben je in staat om jouw eigen financiële leven vorm te geven op jouw voorwaarden. Jij en je bankrekening zullen er mega van opfleuren!