top of page

Geld opstellingen

Ontdek wat je altijd heeft tegengehouden geld te hebben & te houden

Geld. Het beheerst ons leven. Zeker in deze tijd van krapte en schaarste.

We hebben er iedere dag mee te maken. Met boodschappen doen, facturen sturen, rekeningen betalen, ons bedrijf of werk, in gesprekken met je partner, waar we op vakantie gaan, sparen, zakgeld voor de kinderen. Het zijn allemaal rationele keuzes die we moeten maken. Op basis van de dikte van je portemonnee.

Geld kan ons behoorlijk in de greep houden en daarmee ons leven beheersen. Het bezorgt je stress en schaamte als je te weinig hebt, schuldgevoelens als je veel hebt.

In mijn werk als Money Coach & Geldpsycholoog ben ik honderden mensen tegen gekomen met allerlei onbewuste financiële angsten, blokkades en belemmeringen. Geld is angst. Zoveel is me duidelijk. Goed geld verdienen heeft dan ook niets te maken met wat we wel of niet doen met ons geld. Het heeft alles te maken met onze relatie met geld. Hoe we ons verhouden tot geld. Welke onbewuste overtuigingen zijn we als waarheid gaan leven die ons niet helpen aan meer overvloed, vrijheid en succes.

 

  • Heb je nooit genoeg geld?

  • Is het moeilijk om rond te komen?

  • Is je rekening altijd leeg aan het eind van de maand?

  • Werk je je kapot aan je eigen bedrijf maar blijven betalende klanten uit?

  • Ben je vastgelopen in een repeterende cyclus van werken – eten – slapen – werken?

  • Voel je dat geld niet stroomt?

  • Vind je het moeilijk om geld uit te geven?

  • Raak je geld op een of andere manier altijd kwijt?

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan een Geldopstellingen-sessie.

Om meer inzicht te krijgen in de verborgen oorzaken van stagnerend geld, geldgebrek en financiële schaarste.

 

>> Lees over hier meer over onbewuste blokkades naar overvloed en financiële vrijheid.

 

Geld Opstellingen 

24mei

GROEP | AMSTERDAM
10.00 - 16.00 UUR
149 ex btw

VOL

5juli

GROEP | AMSTERDAM
10.00 - 16.00 uur
149 ex btw

6september

GROEP | AMSTERDAM
10.00 - 16.00 UUR
149 ex btw

PRIVE SESSIE | AMSTERDAM | 2 UUR
299 ex btw

Note: Het gebeurt in de praktijk vaak dat net voor de Geldopstellingendag er frisse weerstand tot aan ferme tegenzin of lichamelijk ongemak opkomt. Dit is heel normaal. Je ego speelt op en probeert je er op slinkse wijze van te weerhouden te gaan. Daarom moet ik je er helaas op wijzen dat bij boeking de Algemene Voorwaarden gelden.

Ik kwam zo’n tien jaar geleden in aanraking met familie-opstellingen.

In de afgelopen jaren participeerde ik in meer dan 250 opstellingen.

Eindelijk nam ik in 2022 de stap om de jaaropleiding Familieopstellingen te doen.

In eerste instantie om mijn eigen financiële mest te (door)zien en op te ruimen.

Mijn problemen met geld bleken diep verborgen in mijn onbewuste, in mijn familielijn en transgenerationeel trauma te liggen. Ongelofelijk dat ik dat al die tijd niet heb gezien!

Maar de waarheid is: jouw goud ligt voor je voeten, onder je neus, je kunt er alleen nog niet bij. Bij het doen van geldopstellingen worden die patronen zichtbaar en ligt overvloed voor het oprapen!

De lessen die ik leerde geef ik nu door, iedere maand in een groeps Geldopstelling. Waar ook jouw professie – je werk of business – wordt mee genomen in het systemisch werk van de dag. Met maximaal 10 deelnemers gaan we aan de slag om het onzichtbare zichtbaar te maken waardoor jouw goud tastbaar gaat worden. Je mag deze dag jouw eigen vraag of vraagstuk inbrengen, je krijgt dus een eigen opstelling.

 

 Ik ontvang je graag! 

In liefde & overvloed

Hanneke

Het is het beste als je niets weet van een geldopstellingen dag.

Ik hoef alleen maar te weten wat je vraag is?

Waar je in vastloopt of mee worstelt.

 

Een geldopstelling is een methode waarbij je inzicht krijgt in je relatie met geld en hoe deze relatie invloed heeft op je financiële situatie. Dit wordt gedaan door middel van het opstellen van een energetisch veld, waarbij je symbolen of personen gebruikt om jezelf, je geld en andere aspecten van je financiën te vertegenwoordigen.

 

Door de opstelling te observeren, krijg je inzicht in onbewuste patronen en blokkades die je belemmeren om financiële vrijheid te bereiken. Een geldopstelling helpt je om bewustzijn te creëren rondom je relatie met geld en om belemmeringen op te sporen en te overwinnen.

RECENSIES

“‘Al jaren stoei ik met een verstoorde relatie met geld. Hanneke’s rijke persoonlijke ervaring en doortastendheid in de opstelling gaven mij vernieuwende inzichten - direct na de sessie was dit al heel bevrijdend. Een echte  aanrader voor iedereen die voelt dat de relatie tot geld uit balans is! "

ILYA, BUSSUM

"Dit is echt magisch. Dit zijn de dingen waar jezelf overheen kijkt. Nu weet ik waarom ik zo hard werk om geld te verdienen zonder bezieling. Ik kan nu de keuze maken om geld te verdienen omdat ik het wil en niet omdat het moet" 

ANNEMIE, NIEUW VENNEP

"Door de geldopstelling van Hanneke heb ik mijn beperkende overtuigingen over geld kunnen loslaten en nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontdekt.

 

Ik heb niet alleen inzicht gekregen in mijn persoonlijke relatie met geld, maar ook in de dieperliggende overtuigingen en patronen die mijn financiële situatie beïnvloeden. 

Hanneke begeleidde het proces met uiterste zorg en creëerde een veilige omgeving waarin ik me op mijn gemak voelde om open en eerlijk te zijn.

 

Ik kan haar geldopstellingen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn of haar relatie met geld wil transformeren en een leven van financiële overvloed wil bereiken."

MAAIKE, BREDA

IMG_6703.jpg
bottom of page