top of page

1:1 MENTORSHIP
PSYCHE & PEGELS

gELD

OPSTELLING

In een groep of privé

Breek door je geldblokkades

voor bedrijven

Incompany of op locatie financiële opstellingen, workshop en lezingen over De psychologie van Geld

FINANCIAL THERAPY

"Heal your wallet into wealth"

opleiding
allround money coach

Voor financial professionals. Voeg financieel EQ toe aan je IQ

We denken vaak dat we beslissingen over geld nemen op grond van rationele overwegingen en feitelijke gegevens. Thuis, op school, in de samenleving en vanuit de media is ons dat zo geleerd. In werkelijkheid nemen mensen geen beslissingen op basis van spreadsheets. Beslissingen worden genomen aan de eettafel of in de boardroom op basis van persoonlijke ervaringen, de unieke blauwdruk, ego, status, ‘hoe het hoort’, marketing en random externe invloeden of validatie. (o.b.v. The Psychology of Money, Morgan Housel)

Goed omgaan met geld heeft meer met (aangeleerd) gedrag en gedachten te maken - op basis van onbewuste krachten - dan met kennis. En dat zijn nou juist de twee dingen – gedrag & gedachten – die moeilijk te veranderen zijn, zelfs, of juist, voor heel intelligente mensen.

De Money Academy reikt particulieren, bedrijven en organisaties kennis, advies en ondersteuning aan af te rekenen met geldgedoe.

3.png
"If you get the inside right, the outside will follow"
Eckart Tolle

Zou het niet geweldig zijn om de oorsprong van al je geldproblemen te kunnen vinden én op te lossen in plaats van steeds maar weer aan symptoombestrijding te doen?

Jouw geldverhaal is dat wat je jezelf en anderen vertelt als er gevraagd wordt naar je financiële situatie. Het is meestal een optelsom van financiële problemen in je huidige leven. Zorgen en stress om geld, klagen over de inflatie, stijgende energiekosten of alles wat duurder wordt, slecht betalende klanten of geen klanten. Het zijn de gedachten die je overdag bezighouden en ’s nachts wakker.

In mijn praktijk als Money Coach hoor ik veel en verschillende verhalen over geld. Verhalen die fungeren als rookgordijn voor problemen die veel dieper liggen, heel diep verborgen, namelijk onderwater, in ons onbewuste. Lees verder...

Poster Money Mountain
"Before you can transform your wallet from poor to rich,
you've got to transform your spirit from poor to rich"

Robert T. Kiyosaki, auteur Rich dad, Poor dad
Hanneke van Onna | Money Coach

bottom of page