top of page

GRATIS DOWNLOAD - 25 affirmaties om overvloed te manifesteren


Hanneke van Onna | financiele vrijheid | geldaffirmaties | money coach

Affirmaties worden meestal gebruikt om je energie en vibraties te boosten bij zelfontwikkeling. Maar wist je dat je affirmaties ook kunt gebruiken om je ideeën en overtuigingen rondom geld te veranderen?


Geld affirmaties kunnen helpen:

· Een positieve relatie met geld te ontwikkelen

· Angst rondom uitgeven van geld, het betalen van rekeningen en het hebben van schulden verminderen

· Overvloed te manifesten (inclusief geld!)


Door geld affirmaties toe te passen in mijn leven heb ik prachtige veranderingen door kunnen maken. Ik heb mijn mindset rondom geld enorm verbetert wat me in staat heeft gesteld om mijn financiële dromen waar te maken.

In deze DEGRATIS DOWNLOAD deel ik de 25 gouden geldaffirmaties die ik heb gebruikt om angsten, kramp en zorgen om geld om te buigen financiële vrijheid en een zorgeloos leven.
Geld is energie en hoe eerder je dit gaat inzien de sneller zal je beginnen met geld aan te trekken in je leven. Als geld energie is dan zal je op hetzelfde energetische level moeten staan om het aan te trekken.

Zoals, positiviteit trekt positieve mensen en situaties aan.


Een van de makkelijkste manieren om op hetzelfde energieveld te komen als geld, overvloed en succes is door affirmaties te gebruiken. Denk aan money affirmations als kleine zaadjes die je plant in je hoofd. ‘Energy flows where intention goes’, is een vaak gehoord gezegde. Daar waar je aandacht naartoe gaat zal er energie stromen. Onze energie willen we dus richten op overvloed, welvaart, rijkdom en succes. Niet op angst, schaamte, schuld(en), twijfel en onzekerheid.


Napoleon Hill schreef in zijn boek Think and Grow Rich, "...it is essential for you to encourage the positive emotions as dominating forces of your mind, and discourage and eliminate negative emotions".


Even verder in het boek schrijft hij: "Thoughts which are mixed with any feeling of emotions, constitute a ‘magnetic’ force which attracts other similar or related thoughts".


Dit betekent dat je heel voorzichtig en bewust moet zijn met wat je denkt over geld en het GEVOEL dat je hebt bij deze gedachten. Als je elke keer als je een dikke rekening moet betalen helemaal in de stress en ellendige gedachten schiet zullen deze sterke emoties magneten blijken. Ze zullen je alleen nog maar meer ellende en stress opleveren. Shocking en simpel.


Gelukkig geldt het ook voor het tegenovergestelde. Sterke positieve emoties trekken meer positieve trillingen aan dit is waar affirmaties helpen.

Laten we in de 25 affirmaties duiken die je kunnen helpen om sterke positieve emoties rondom geld te ontwikkelen.


DOWNLOAD DE PDF HIER


Dan zeg ik nog even een aantal keer hardop: ‘I am a rich woman’. In de tussentijd 😉


In liefde en overvloed,

Hanneke

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page