top of page

Beleggingskans naar financiële vrijheid

Bijgewerkt op: 20 apr. 2023Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Hanneke van Onna

Inherent aan mijn werk als money coach kijk ik altijd uit naar nieuwe mogelijkheden, business opportunity's en belegopties om te investeren naar meer financiële vrijheid.


Wekelijks, zo niet dagelijks, word ik gemaild/geappt/ge-DMt met ‘Han, dit MOET je doen’, de nieuwste, beste, hoogste rendementen. Nou je kent het. Na enig onderzoek steek ik meestal niet over.

Maar deze kans wil ik jullie niet onthouden.


Ook hier moet je vooral zelf blijven nadenken, onderzoeken en voelen. Want het gaat om een hoog rendementsbelegging.Ik hou van bitcoin zoals jullie weten, van de blockchain als disruptieve technologie, als nieuw geluid tegenover het traditionele banksysteem.

Dit platform is gebaseerd op blockchain. Het is een serververhuurprogramma, zogenaamde MasterNoding, geen handelsinvestering. Het is op geen enkele manier gerelateerd aan het handelen in crypto's of valuta's.


Het wordt niet gereguleerd of gecontroleerd door een financiële entiteit en heeft nooit beweerd dat te zijn. Het is een project gemaakt door crypto-enthousiastelingen voor andere liefhebbers van cryptocurrency en masternoding.

En dan het beloofde rendement:


'Zo’n 10% per maand rendement op je inleg!'

Dit is wat werd beloofd.

Mijn eerste maand, augustus 2021, sloot af met 10.6% maandrendement.

De maanden erna is de 10% niet meer gehaald. De rendementen lagen afgelopen jaar tussen de 6,1 en 8,8% per maand, wat een hele prestatie is in deze economische malaise.


Laten we eens rekenen met 8% rendement per maand:

Als je 10.000 euro inlegt dan is dit over 1 jaar - 12 maanden - een bedrag van 25.181,70 euro

Bij 5.000 euro is dat bedrag 12.590.85 euro

Bij 1.000 euro is dat bedrag 1.259,09 euro


Inleggen kan je al vanaf 500 euro.


Mocht je het spannend vinden, kun je natuurlijk altijd je inleg eruit halen op het moment dat het verdubbeld is. Zo ben je risico-vrij. Zo doe ik het ook bij hoog rendementsbeleggingen.


Ik ben zelf eind augustus 2021, met een klein bedrag gestart en heb daarna bijgestort. Ik wil eerst zien of alles naar behoren werkt voordat ik oversteek namelijk. Inmiddels ben ik al bijna een jaar erg blij en verrast over deze partij. Zowel in duidelijke en accurate communicatie als rendementen.


Ga het vooral zelf proberen!

Het bedrijf heet YieldNodes.

Dit is de website en tevens mijn affiliate-link, je bent natuurlijk vrij om deze te gebruiken.

Hier zie je enkele reviews van klanten.


Ook op YouTube en de Facebook-groep is er veel over te vinden.Disclaimer

Geen financieel advies

De inhoud van de masterclass is geen financieel advies. De inhoud kan dan ook nooit worden gezien als financieel advies. Je dient altijd zelf gedegen onderzoek te doen naar investeren in ‎welke beleggingsvorm dan ook. Investeer alleen met geld wat je kunt missen. Investeren brengt financiële risico’s met zich mee.

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page