top of page

Download de brochure in het Nederlands of Engels

Download the public speaking brochure in Dutch or English

Je kunt Hanneke boeken als:

Spreker  
Psychologie van Geld
Geld & Emoties

On- & offline

Psychologie van Geld
Masterclasses

Live Geldopstellingen
Workshop voor event of on-stage
Inbrengen van echte cases

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
1656077420817.jfif

Hanneke van Onna is Money coach en Geldpsycholoog , schrijver van meerdere boeken en spreker. Ze helpt zowel bedrijven als particulieren met hét onderwerp dat haar leven lange tijd heeft beheerst: geld. Voor Hanneke geen vreemde koek, aangezien ze zelf ooit ook een schizofrene relatie met geld had. Ze kwam oog in oog te staan met een faillissement van haar uitgeverij en een geldverslindende scheiding. Toen ze daarna haar baan verloor leefde ze voor een periode op de armoede-grens. Deze persoonlijke en zakelijke ervaringen gecombineerd met haar besluit om anderen te helpen op hun pad zijn de sleutels van haar succes. Ze heeft een diepgewortelde drive om anderen hun doelen te laten bereiken.

Geld heeft haar leven beheerst, nu helpt ze anderen naar financiële onafhankelijkheid en aan een gezonde relatie met geld.

"Op mijn reis van leven op de armoedegrens naar financiële onafhankelijkheid, is mijn grootste inzicht dat geld niets te maken heeft met wat je doet met geld. Ook niet zozeer hoe je denkt over geld, maar wel over hoe je je voelt over geld. Wat is je relatie met geld? Wat zijn de financiële overtuigingen en patronen die je juist afhouden van een goed gevulde portemonnee of een vette bankrekening?" - Hanneke van Onna

Geld is taboe, praten over geld is taboe.

Geld is angst.

Een gevoel van schaamte als je weinig hebt en een gevoel van schuld als je veel hebt.
Naarmate ik meer leer over geld en duizenden mensen heb gesproken over hun problemen met geld ben ik ervan overtuigd dat de oplossing van financiële stress & schaarste met bijbehorende slapeloze nachten niet ligt in cijfers, formules, budgetteren of data maar diep verborgen in ons on(der)bewustzijn.
En precies dáár ligt bevrijding uit de geldgreep, de ratrace, omzetplafonds of van structurele portemonneepijn. Hanneke helpt bij het vinden en transformeren van onbewust persoonlijk en zakelijke financieel trauma. Haar gebruikte methode, zonder praten of zelfs rekenen, is uniek in Nederland en werkt voor iedereen, ongeacht opleiding, achtergrond of banksaldo. Ook voor teams en bedrijven.

 

 

Zij spreekt over

De psychologie van geld.

Als de enige Geldpsycholoog van Nederland is Hanneke gespecialiseerd in het ontdekken en transformeren van mentale en emotionele obstakels die je (bedrijf) afhouden van goed geld en overvloed. Ze is uitgeroepen tot internationaal Top 20 Money Coach 2023, geldexpert voor LINDA. en schreef meerdere boeken. Zelf leefde ze een tijdje op de armoedegrens. Ze maakte de switch naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid. Nu  geeft ze haar ‘kostbare’ levenslessen door via coaching, consulting en het spreken over Geld & Emoties en de Psychologie van Geld. Psyche & Pegels dus. Een must-book voor financial businesses en ieder die te maken heeft met financial wellbeing voor zijn/haar klanten.

Hanneke van onna als spreker

"Als je denkt dat je niet genoeg bent,
ben je bang dat je niet genoeg hebt"

Opdrachtgevers

Hanneke is een ervaren spreker en werkte onder andere voor  DWDD, Kinderen voor Kinderen, Tina & Donald Duck. Ze deed opdrachten voor bijvoorbeeld de EO, AVROTROS en de Ondernemer. Ze is rolmodel voor de Young Lady Business Academy van Elske Doets waar ze jaarlijks meer dan 200 jonge meiden toespreekt over het belang van financieel bewustzijn en onafhankelijkheid. Ze gaf dit jaar meer dan 50 Money Masterclasses via Zoom, voor groepen van 2 - 100 man. Als dagvoorzitter was ze o.a. te zien op The Self-made Summit 2020.

Tarief

Het tarief voor een keynote ligt tussen de 1500 - 3000 euro exclusief BTW, inclusief reiskosten per opdracht. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Voor onderwijsinstellingen ligt de prijs lager. 

Het tarief voor een boekpresentatie van 30/45 minuten van haar boek ‘‘The Money Issue’’ is 750,-. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

a cup of ambition

Hanneke wordt onder andere vertegenwoordigd door

sprekers agency:

A Cup of Ambition

bottom of page