top of page

Je kunt Hanneke boeken als:

Spreker  
On- & offline
The Self-made Summit 8 oktober 2020

Money
Masterclasses
Online series Think & Grow Rich ,
A cup of Ambition, oktober 2020

Dagvoorzitter
Vrouwen & Geld
The Self-made Summit 8 oktober 2020

Workshops & Boeklezingen
The Money Issue 2020

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid
Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

Hanneke van Onna is ondernemer en expert op het gebied van Vrouwen en Geld. Ze helpt zowel bedrijven als particulieren met hét onderwerp dat haar leven lange tijd heeft beheerst: geld. Voor Hanneke geen vreemde koek, aangezien ze zelf ooit ook een schizofrene relatie met geld had. Ze kwam oog in oog te staan met een faillissement en een geldverslindende scheiding. Toen ze daarna haar baan verloor leefde ze voor een periode op de armoede-grens. Deze persoonlijke en zakelijke ervaringen gecombineerd met haar besluit om anderen te helpen op hun pad zijn de sleutels van haar succes. Ze heeft een diepgewortelde drive om anderen hun doelen te laten bereiken.

Geld heeft haar leven beheerst, nu helpt ze anderen door bewustwording te creëren over het belang van financiële onafhankelijkheid voor vrouwen. Met een achtergrond als brandbuilder en marketing strateeg is ze business en money mentor voor bedrijven en ondernemers én heeft ze een instagrammable vergaderlocatie in Amsterdam.

 

 

Zij spreekt over

Hanneke spreekt over Vrouwen en Geld in het algemeen of over specifieke geldonderwerpen als Money Shame, Shopverslaving of Gekke Geldgewoonten

Dit doet ze met een voor haar typerende mix van business expertise, psychologische diepte en spiritueel bewustzijn.

 

Hanneke streeft naar zo veel mogelijk financieel onafhankelijke vrouwen en maakt impact op een grote schaal. Op basis van haar eigen ervaringen schreef ze het boek ‘‘The Money Issue’’. De cijfers zijn schokkend, meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen kan niet op eigen benen staan . Ten opzichte van de rest van Europa scoort Nederland ook bijzonder laag.

Je kunt Hanneke als spreker boeken voor je workshop of event. Ze laat op haar eigen wijze licht schijnen op het onderwerp geld. Hoe zorgen over geld je in de greep kunnen hebben en naar de strot kunnen grijpen. Over welke blokkades en excuses ons in de weg staan van onze verdiencapaciteit. Hoe we onszelf gevangen houden in een repeterende cyclus van zorgen, stress en gedoe om geld. Hoe we deze zorgen kunnen ontstijgen en eindelijk kunnen verdienen wat we werkelijk verdienen.

Hanneke van onna als spreker

"Als je denkt dat je niet genoeg bent,
ben je bang dat je niet genoeg hebt"

Opdrachtgevers

Hanneke is een ervaren spreker en werkte onder andere voor  DWDD, Kinderen voor Kinderen, Tina & Donald Duck. Ze deed opdrachten voor bijvoorbeeld de EO, AVROTROS en de Ondernemer. Ze is rolmodel voor de Young Lady Business Academy van Elske Doets waar ze jaarlijks meer dan 200 jonge meiden toespreekt over het belang van financieel bewustzijn en onafhankelijkheid. Ze gaf dit jaar meer dan 50 Money Masterclasses via Zoom, voor groepen van 2 - 100 man. Als dagvoorzitter was ze o.a. te zien op The Self-made Summit 2020.

Tarief

Het tarief voor een keynote ligt tussen de 1500 - 3000 euro exclusief BTW, inclusief reiskosten per opdracht. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen. Voor onderwijsinstellingen ligt de prijs lager. 

Het tarief voor een boekpresentatie van 30/45 minuten van haar boek ‘‘The Money Issue’’ is 750,-. De precieze prijs is afhankelijk van de inzet, duur en aanvullende wensen.

a cup of ambition

Hanneke wordt onder andere vertegenwoordigd door

sprekers agency:

A Cup of Ambition

bottom of page