top of page
Hanneke van Onna | Financiele vrijheid |The money issue

Een leven lang money issues

Na 20 jaar lang hard ploeteren in het bedrijfsleven als marketing strategist en brandbuilder nam ik in 2018 de sprong om écht voor mezelf te beginnen.

Ik had al eerder een eigen bedrijf, maar dat ging failliet. Er volgde een echtscheiding die uitmondde in een rechtszaak en ik verloor mijn baan twee jaar later. Ik leefde met mijn kinderen als een student. Met geleende spullen op een flat. We kwamen rond van 10 euro per dag. Het contrast was groot met het puissant rijke leven dat ik daarvoor had.

Ik heb het geleefd: armoede én rijkdom. Beide maakten me intens ongelukkig. Dit kon anders. Dit moest anders.

De afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om mijn schizofrene relatie met geld op te schonen. Om de regie over mijn financiële wereld weer terug te nemen en verantwoordelijkheid te dragen voor mijn eigen portemonnee. Nu ben ik financieel onafhankelijk en vrij. Dat gevoel van rust en vrede gun ik iedereen.

Nu help ik mensen en bedrijven met hét onderwerp dat zo mijn leven heeft beheerst: geld. Door het lezen van duizenden zelfhulpboeken, de Spirit Junkie Masterclass van Gabrielle Bernstein in New York, de jarenlange ervaring in bedrijfsleven en business coaching on the job ben ik expert geworden. Ik heb er een boek over geschreven. Het boek gaat je helpen om jouw weg naar financiele onafhankelijkheid te vinden en het leven van je diepste verlangens en grootste dromen te krijgen. 

Bestel het boek hieronder en follow The Money Issue on social:

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
Bitcoinboekje

Het Bitcoin Boekje

Dit belangrijke Bitcoin Boekje (2021) is een introductie tot de financiële revolutie die begon in 2009 - het jaar waarin een anonieme coder die zichzelf Satoshi Nakamoto noemde, Bitcoin lanceerde, voortkomend uit de overtui- ging dat oude monetaire systemen ons in de steek hebben gelaten, belooft deze digitale munt een betrouwbaarder, gedecentraliseerd en democratisch alternatief.

 

Weinig mensen kunnen dat beter uitleggen dan Hanneke van Onna,

onder- nemer, money coach naar financiële vrijheid en doorgewinterd Bitcoin-inves- teerder én fan.

 

Voor wie is Het Bitcoin Boekje?
• Investeerders op zoek naar nieuwe kansen
• Critici van het banksysteem
• Technofoben en financiële leken die zich afvragen waar al dat

Bitcoin-gedoe over gaat?
• Iedereen (en met name ook jongeren, scholen, instanties) die graag wil leren over de werking van geld in het algemeen en Bitcoin specifiek, in deze huidige maatschappij en tijd.

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

"Slechts 48% van de Nederlandse vrouwen kan op eigen benen staan"
Ingrid van Engelshoven | Minister van OCW

Financiële onafhankelijkheid voor vrouwen is belangrijk.

Binnen de politiek is het een hoog agendapunt. Ingrid van Engelshoven, Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap vertelt bij Pauw (4 april 2018) dat slechts 48% van de Nederlandse vrouwen op eigen benen kan staan. Meer dan de helft kan dat niet. We lopen daarmee flink achter op de rest van Europa. Dit zijn de cijfers. De pijnlijke werkelijkheid. Ik weet dat ik niet alleen sta met m’n verhaal. Daarom heb ik dit boek willen schrijven. Om steun te geven  als je het financieel slecht hebt, voor herkenning dat je er niet alleen in/voor staat en uiteindelijk voor bewustwording van je eigen kunnen en mogelijkheden. Dat ook jij financieel vrij kan zijn! Laten we met elkaar verdienen wat we verdienen. Deel jouw verhaal op Instagram met #themoneyissuenl of volg @themoneyissuenl voor inspiratie, steun en positieve energie. Laat jezelf horen, geef een stem aan jouw geluid.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten, fysiek op The Money Issue events of online op Insta!

bottom of page