top of page
honderd-euro-biljet-geisoleerd-op-witte-

MASTERCLASS

Money & Mind

voor professionals

Woensdag 6 november
van 10.00 - 17.00 uur

's Graveland

Voor financial, healthcare & legal professionals, coaches, therapeuten en ondernemers die hun eigen geldblokkades willen oplossen.

GELD IS ZOVEEL MEER DAN CIJFERS

We denken dat we beslissingen over geld nemen op basis van rationele overwegingen en feitelijke gegevens.

Thuis, op school, in de samenleving en via de media hebben we dit zo geleerd.

In werkelijkheid nemen mensen geen beslissingen op basis van spreadsheets.

Beslissingen worden aan de keukentafel of in de boardroom genomen op basis van persoonlijke ervaringen, de unieke blauwdruk, opvoeding, persoonlijke bedrading, ego, status, marketing en willekeurige externe invloeden of validatie.

honderd-euro-biljet-geisoleerd-op-witte-achtergrond-europees-geld-gevouwen-in-de-helft-clo

MAKE MONEY HUMAN 

Ontgrendel Financiële EQ om je klanten beter te helpen

 

Ben jij een professional in finance, legal of healthcare, of een coach/therapeut die werkt met mensen die worstelen met geldkwesties? Of ben je zelf een ondernemer of professional die al een tijdlang worstelt met financiële problemen en hier nu echt iets aan wilt doen? Deze masterclass is speciaal voor jou ontworpen!

We duiken in de emoties die schuilgaan achter financiële beslissingen, zodat jij en je klanten beter begrijpen wat hen drijft. Met deze kennis kun je niet alleen effectiever communiceren en meer empathie tonen, maar ook betere financiële keuzes en gedrag stimuleren.

Deze masterclass brengt rationeel (IQ) en emotioneel relationeel (EQ) samen en maakt financieel emotiemanagement onmisbaar voor jouw succes

De Masterclass Money & Mind
is een dag lang
100% live onderdompeling
in mentale en emotionele aspecten van geld

 

honderd-euro-biljet-geisoleerd-op-witte-

Je gaat deze dag leren over o.a.:

De Psychologie van Geld

- Theorie over de werking van de psyche in relatie tot financiën

- Hoe verschillende Geld(arche)typen je in de praktijk helpen om te verbinden met klanten/cliënten of co-workers

Geld & Emotie

- De Impact van Emoties op Financiële Beslissingen: Ontdek emoties die je geldgedrag beïnvloeden en hoe je hier bewust mee om kunt gaan

- Emotionele Blokkades Herkennen: Leer de emotionele blokkades  - de zogenaamde Moneymotions - die je financiële vrijheid belemmeren te identificeren en te overwinnen

Geld & Gedachten

- De impact Geldovertuigingen op het maken van financiële keuzes 

- We zoomen in op de zin en onzin van Money Mindset (schaarste & overvloeds mindset)  & Moneyfesteren

 

Geld & Energie

- De Energetische Stromen van Geld: Begrijp hoe geld als energie werkt en hoe je deze stroom kunt optimaliseren

- Positieve Geldenergie Cultiveren: Ontdek technieken om op de juiste frequentie te komen om geld aan te trekken

 

Geld & Taboe

- De Taboes Rondom Geld: Doorbreek de taboes en schaamte rondom geld, en leer hoe openheid kan leiden tot financiële vrijheid

- Gesprekken over Geld: Leer hoe je geld bespreekbaar maakt in professionele en persoonlijke relaties

 

Tips, tools & technieken die je kunt gebruiken in je eigen werk of praktijk om mensen met geldproblemen effectief, accuraat en spot on te helpen:

Systemisch Werken met Geld

Ervaar de kracht van Geldopstellingen om verborgen transgenerationele dynamieken en patronen rondom geld te onthullen.

 

Intappen in het Onderbewuste

Onderbewuste Geldpatronen: Leer technieken om diep te communiceren met je onbewuste en dat van een ander om beperkende financiële overtuigingen te transformeren.

 

Loslaten van Moneymotions

Emotionele bevrijdingstechnieken: Ontvang tools en technieken om jezelf en anderen te helpen om negatieve emoties rondom geld los te laten.

 

Praktische Oefeningen en Opdrachten

Hands-on Leermomenten: Doe mee aan interactieve oefeningen, live cases en opdrachten die je helpen om de theorie in de praktijk te brengen.

Kleine Groepen voor Persoonlijke Aandacht

Werk in kleine groepen om maximale persoonlijke aandacht en effectieve resultaten te garanderen.

"Geld wordt de nieuwe volksziekte"
Verslavingsdeskundige Bram Bakker in de Telegraaf: 'Bram Bakker luidt de noodklok over geld'. 29 juni 2024

Money trauma kan zich op verschillende manieren manifesteren en heeft een aanzienlijke impact op je relatie met geld, je financiële gedrag en dus je leven. Money trauma ontstaat vaak door negatieve ervaringen met geld in het verleden, zoals schulden, financiële misbruik of opgroeien in armoede. Niet alleen negatieve ervaringen van jou, maar ook die van je (voor)ouders kunnen onbewust als een zware last voelen of repeterende destructieve geldpatronen aftekenen in jouw leven. Deze ervaringen kunnen leiden tot diepgewortelde angst en stress rondom geldzaken en tot problemen met het aantrekken, het hebben en/of het behouden van geld.

Hanneke is holistisch money coach en de enige geldpsycholoog van Nederland

 

Ze is gespecialiseerd in het ontdekken en oplossen van emotionele en mentale obstakels die je afhouden van een overvloedig en succesvol leven.

 

Hanneke is uitgeroepen tot internationaal Top 20 Money Coach 2024 .door coachfoundation.org, geldexpert voor LINDA. en schreef meerdere boeken (The Money Issue 2020, Geldgeheim 2022 & Money Journal 2023) bij uitgeverij Kluitman/Pepperbooks.

 

Zelf leefde ze een tijdje op de armoedegrens. Ze maakte de switch naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid. Nu  geeft ze haar ‘kostbare’ levenslessen door via coaching, consulting & courses. Haar live Geldopstellingen-dagen hebben velen de mogelijkheid gegeven om door onzichtbare, onbewuste geldblokkades te breken.

 

Met haar bedrijf begeleidt ze o.a. vermogende particulieren en families met het verlichten van onbewuste en onnodige emotionele en mentale ballast rondom geld.

 

Ze woont en werkt in Amsterdam, als alleenstaande moeder van drie kinderen.

Hanneke van Onna

LEER VAN DE EXPERT

Hanneke van Onna rich woman masterclass
"Hoeveel geld je aantrekt, verdient, hebt en houdt in je leven is een directe optelsom van alle financiële overtuigingen, gedachten en emoties van jou én die van je (voor)ouders over geld."
Hanneke van Onna

  • Een eloquent event, uniek in Nederland

  • Van 10.00 uur - 17.00 uur - inloop 09.30 uur

  • Op één van de prachtige buitenplaatsen in 's Graveland - Buitenplaats Boekesteyn

  • In een setting van gelijkgestemden

  • Met een mix aan psychologische diepte, spiritueel bewustzijn, business expertise, concrete oefeningen, opdrachten en live cases werken we aan financieel EQ voor jou én je klant

  • Hand-outs van de dag gebundeld bij elkaar

  • Heerlijke lunch, koffie/thee en water gedurende de dag zijn incluis

  • Na deze Masterclass ben je met de opgedane kennis een van de voorlopers op het gebied van holistisch, emotioneel financieel management 

Je krijgt:

Hanneke van Onna rich woman masterclass
Hanneke van Onna financiele vrijheid

Masterclass Money & Mind

Voor professionals in finance, legal, healtcare coaches, therapeuten, voor hen die werken met mensen die geldproblemen, zorgen of stress hebben
 

Investering 

Hanneke van Onna rich wioman masterclass financiele vrijheid


Investering: 349  ex btw
Voor ondernemers op te voeren als kosten.
Dus als je in Q4 nog kosten wil maken is dit een uitgelezen kans. 

*Restitutiebeleid

Het is mogelijk om uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training je ticket te annuleren en je ticketprijs retour te ontvangen.

Als je hier gebruik van wilt maken kun je een mail sturen naar: info@hannekevanonna.nl.

Binnen de 14 dagen voor de training kan je ticket niet meer geannuleerd worden.

 

Mocht de training om welke reden dan ook geannuleerd of verplaatst worden, dan word je hier van op de hoogte gesteld en krijg je de mogelijkheid om een andere beschikbare datum voor de masterclass te kiezen of je ticketprijs retour te ontvangen.

Disclaimer 

Geen financieel advies

De inhoud van de masterclass is geen financieel advies. De inhoud kan dan ook nooit worden gezien als financieel advies. Je dient altijd zelf gedegen onderzoek te doen naar investeren in ‎welke beleggingsvorm dan ook. Investeer alleen met geld wat je kunt missen. Investeren brengt financiële risico’s met zich mee.

Gebruik van informatie

Hanneke streeft ernaar om altijd juiste, onafhankelijke en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat zowel Hanneke als persoon als ook haar bedrijf Kweendom niet in voor de exacte volledigheid, juistheid, of actualiteit van de informatie. Juist omdat koersen fluctueren.

 

Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van de op deze site gepubliceerde gegevens mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Kweendom, Hanneke van Onna. 

 

Kweendom hanteert een actief en strikt beleid in de controle van ongevraagde verveelvoudiging of misbruik van materialen en teksten van haar website en zal bij overtreding altijd juridische stappen nemen.

bottom of page