top of page

Opleiding
Allround
money professional

De Opleiding tot Allround Money Professional is een halfjaarprogramma voor financiële professionals om visie en perspectief op het onderwerp geld te verbreden door

financieel EQ  toe te voegen aan financieel IQ.

Hiermee creëer je als professional in financiën een meer holistische, mensgerichte werk- en zienswijze op jezelf, je klanten én de wereld. 

Bij het afronden van de opleiding heb je kennis en kan je dit aantoonbaar in de praktijk toepassen over o.a.:

- De psychologie van geld

- Het financieel onderbewuste van mensen, families en bedrijven en hoe dit de aanjager is van alle beslissingen over geld

- Geld & Emoties - Moneymotions

- Money Mindset 

Badge AMC (1).png

team van allround money coaches

guido van
straaten

Guido van Straaten (28 jaar met een achtergrond als wiskundige) rondde in januari 2024 de opleiding tot Allround Money Coach met uitstekend gevolg af, zegde zijn baan op en startte zijn bedrijf als Money Coach & Geldgedagdeskundige voor millennial-koppels.

 

'Met praktische stappen in het nu, rekening houdend met overtuigingen uit het verleden, werken we toe naar de dromen van de toekomst.'

Guido:"Hoe rijk je je voelt, heeft niks met geld te maken. Iemand met €200 in de knip kan zich veel rijker voelen dan iemand met een ton op de bank. Hoe kan dat? Als geldgedrag-deskundige help ik millennials hun gedachten en gedrag rondom geld te begrijpen en om te zetten naar een gevoel van vrijheid, rijkdom en overvloed."

www.guidovanstraaten.nl 

info@guidovanstraaten.nl

interesse in de opleiding TOT ALLROUND/HOLISTIC MONEY professional?

About

My name is Alexa Young

Hanneke is money coach en geldpsycholoog en is gespecialiseerd in het ontdekken en oplossen van emotionele en mentale obstakels die je afhouden van een overvloedig, succesvol leven.

Ze is uitgeroepen tot internationaal Top 20 Money Coach 2023, geldexpert voor LINDA. en schreef meerdere boeken (The Money Issue 2020, Geldgeheim 2022 & Money Journal 2023). 

Zelf leefde ze een tijdje op de armoedegrens.

Ze maakte de switch naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid. Nu  geeft ze haar ‘kostbare’ levenslessen door via coaching, consulting & courses. Haar live Geldopstellingen-dagen hebben velen de mogelijkheid gegeven om door onzichtbare, onbewuste geldblokkades te breken. Met haar bedrijf Opulence begeleidt ze vermogende particulieren en families met het verlichten van emotionele en mentale ballast rondom geld. Ze woont en werkt in Amsterdam, als alleenstaande moeder van drie kinderen.

hanneke van onna
Money coach & Geldpsycholoog
 

bottom of page