top of page

De DNA Rijkdom Code

Bijgewerkt op: 9 okt. 2023

Ik heb iets opwindends te delen wat je daarbij kan helpen en je welzijn een boost kan geven: de magie van Solfeggio-frequenties voor overvloed, de gouden geluidsgolven om welvaart aan te trekken, dé DNA code voor rijkdom!


Solfeggio? Say what???

Laat het me uitleggen. De Solfeggio frequentie is een ‘oude’ toonladder die oorspronkelijk uit zes tonen bestaat. Later zijn er drie tonen aan toegevoegd. Deze zes tonen zijn de tonen van het Universum en zij zijn in staat te genezen. De derde frequentie, 528 Hz, wordt door genetische biochemici gebruikt om DNA te repareren.


Solfeggio-frequenties zijn eigenlijk geweldige geluidsgolven die al lang bekend staan om hun kracht om ons te helen en te transformeren. En ik wil je laten weten dat ze ook in staat zijn om een flinke dosis overvloed in je leven te brengen. 🌈 Hier zijn een paar mooie dingen over hoe Solfeggio-frequenties je kunnen helpen:


1. **Goede Vibes All Around**: Deze frequenties zorgen ervoor dat je innerlijke vibes op één lijn komen te liggen. En raad eens? Positieve vibes trekken overvloed aan als een magneet!


2. **Dag Blokkades, Hallo Welvaart!**: Ze helpen je om die vervelende mentale obstakels en negatieve gedachten los te laten die je misschien hebben tegengehouden. Hierdoor ga je zelfverzekerd en positief aan de slag, klaar om overvloed te omarmen.


3. **Zeg Hallo tegen Supersterke Intenties**: Als je Solfeggio-frequenties gebruikt tijdens meditatie of wanneer je je affirmaties herhaalt, worden je intenties versterkt. Dat betekent dat je je doelen met volle kracht kunt najagen!


4. **Vaarwel Stress!**: Het luisteren naar deze frequenties helpt je om stress en spanning te verminderen. En wanneer je ontspannen bent, sta je open voor nieuwe kansen en overvloedige mogelijkheden.


5. **In Tune met het universum**: Solfeggio-frequenties zijn als een harmonieuze dans met het universum. Door jezelf af te stemmen op deze speciale frequenties, kun je je verbinden met de natuurlijke overvloed van het universum.


Ik wil je graag helpen om Solfeggio-frequenties in je dagelijkse routine te integreren.

En daarom heb ik een audio live gezet die je hier kunt beluisteren.Ik zou je aanraden de track van 10 minuten minimaal 1x per dag te beluisteren. Je hoeft er niet actief naar te luisteren, het kan ook in de auto, bij het sporten of wandelen bijvoorbeeld.

Zelf zet ik de DNA Rijkdom Code op repeat net voor het slapengaan. Want zelfs als je slaapt doet deze muziek haar helende en transformatieve werk!


Mocht je de DNA Rijkdom Code als audiobestand willen ontvangen zodat je overal en altijd – ook zonder bereik of WIFI – deze overvloeds-tunes kan laten golven volg dan deze link.


Dus waar wacht je nog op?

Laten we samen de kracht van Solfeggio-frequenties ontdekken en de deur openen naar een wereld van overvloed.


Heb je vragen of wil je meer weten over hoe je deze frequenties kunt gebruiken? Stuur me dan gerust een berichtje.


In liefde en overvloed,

Hanneke


Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page