top of page

Deze tool kreeg ik in 2017 en gebruik ik nog steeds als money coach

Bijgewerkt op: 9 okt. 2023

Ik wilde even een snelle shout-out doen over iets waar ik echt enthousiast over ben en waarvan ik denk dat jij het ook geweldig zult vinden.


Heb je ooit gehoord van "The Emotional Guidance Scale" van Abraham Hicks? Ik bedoel, WOW, dit ding is echt een gamechanger als het gaat om het begrijpen van onze emoties en hoe we onszelf in een positieve vibe kunnen brengen en houden.


In 2017 kreeg ik het A4-tje met deze schaal van Gabby Bernstein in New York tijdens haar event ‘Spirit Junkie Masterclass’. Daar waar mijn persoonlijke, zakelijke, financiële en spirituele ontwikkeling een major jumpstart kreeg. En ik gebruik het sindsdien. Ik heb er zoveel baat bij gehad dat ik niet anders kan dan het met jullie delen.


Oké, dus hier is het deal:

The Emotional Guidance Scale is als een kaart die de verschillende emoties rangschikt, van de laagste (zoals schuld (lees ook letterlijke schuld) en depressie) tot de hoogste (zoals vreugde, vrijheid en liefde).

Het is super handig omdat het je helpt te begrijpen waar je op dit moment emotioneel bent en hoe je een paar treden omhoog kunt stappen als je je wat minder voelt.


En raad eens? Je kunt nu je eigen exemplaar van The Emotional Guidance Scale bestellen! Dit is als het hebben van een geheim wapen om je emotionele welzijn en overvloed-mindset te boosten.


Het is een geweldige herinnering om positieve gevoelens na te streven en jezelf te herstellen als je in een dip zit.


Dus waar wacht je nog op? Laten we deze tool samen gebruiken en onze positieve vibes laten stromen. Bestel je exemplaar van The Emotional Guidance Scale en laten we deze reis naar een emotioneel en financieel vervullend leven samen maken!


Ik heb een korte handleiding gemaakt over hoe de schaal te gebruiken en toe te passen in het dagelijks leven in de vorm van een mini e-book. Daarnaast een losse printable PDF van de schaal zodat je deze kan fysiek bij je kan houden, op je nachtkastje kan leggen of op de koelkast kan hangen als een


REMINDER om je vibratie te verhogen om meer overvloed, vreugde en vervulling aan te trekken.


Hier is de link om te bestellen:


Omarm deze tool met (en duizenden anderen) mij,


In liefde en overvloed,

Hanneke


Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page