top of page

Ik kom uit de kast...

Bijgewerkt op: 25 nov. 2022


Hanneke van Onna | Money coach | geldpsycholoog


Ik heb dit moment lang uitgesteld.

Het voelt als uit de kast komen.

En dat is best even spannend.

Ik zal het je maar vertellen.


Ik ben Money Coach, Geldpsycholoog maar ook Brandbuilder.

Ik werkte meer dan 25 jaar in de mediawereld. Voor bedrijven als BNN/VARA, AVRO/TROS, Powned, EO, Viacom, CBS, Audax (van AKO) en Sanoma/DPG.

Ik mocht werken met en aan de meest bijzondere en gerenommeerde merken. Kinderen voor Kinderen, Tina, Donald Duck, KASSA, Tien voor Taal, Weekend, Fashionchick. En ja, ook met DWDD.


Maar dat is niet mijn coming out.

Naast dat ik een brandbuilder ben ik ook een wegwijzer naar geld, overvloed en leiderschap, een Maria - moeder van de engelen aanhanger-, een activiste, een visionair en een spiritueel wezen.


Al van jongs af aan sta ik in contact met hogere frequenties, vibraties en energieën.

Kijk en hier komt het moment waar ik – onbedoeld – bang voor ben. Bang om een zweefteef genoemd te worden of een heks. Vrouwen werden hiervoor nog niet zo lang geleden naar de brandstapel afgevoerd he. Mind you. Het is een collectieve, diepgewortelde angst voor vrouwen.


Topsport op jonge leeftijd, presenteren op school, bikkelen op de uni, jarenlang werken in de mediawereld is het activeren van je linkerhersenhelft: ratio, logica, reden en 100% hoofd. Ik ben daardoor een koningin geworden in marketing strategieën en brand building systemen. Ik weet exact hoe ik een merk kan laten vliegen. Laser specifiek en in een mum van tijd.


Maar in mijn hoofd regerende leven trok ik ook een spoor van verderf achter me aan. Een faillissement, een scheiding, boventalligheid en oplichting. Het leven blijft immers citroenen in je gezicht gooien totdat je snapt dat het anders moet. Tien jaar geleden viel het kwartje.

Ik heb mezelf en mijn power uit handen gegeven. Ik ben uit verbinding gegaan met mezelf en mijn unieke energetische gaven. In een van mijn meltdown momenten-herinnerde ik me de engelen waar ik contact mee had als kind, de dagboeken die ik volschreef met poëzie en proza, de intuïtieve beelden die ik doorkreeg als ik in mijn meisjesbedje lag en de boeken die ik las over regressie en reïncarnatie.


De afgelopen tien jaar heb ik de relatie met mijn gevoel, mijn unieke godgegeven gaven en mezelf weten te herstellen. Door het doen van diep energie-, heling-, vibratie-, lichaamswerk en traumaverwerking. Nu kan ik mijn waarheid spreken en mijn stem laten horen zonder angst voor afwijzing, ik sta krachtig in de wereld, voel me prachtig in mijn lichaam, ben de CEO van mijn leven en mijn bedrijf en kan dat ook voor anderen zijn. Ik maak dingen niet meer persoonlijk, kan me liefdevol en duidelijk uiten, grenzen stellen en goed geld verdienen. Ik kan met één blik in jouw ogen en een mini scan van je bedrijf voelen waar het vastloopt en zien wat jij nodig hebt om uit te breken naar echt leiderschap en ondernemerschap met ballen & bucks.


Inmiddels heb ik twee boeken geschreven, sprak voor grote zalen, gaf masterclasses, begeleidde tal van ondernemers naar meer impact, invloed en inkomsten, verscheen in zo goed alle media van het land en heb mijn leven lekker op de rit. Is dit ego? Absoluut niet.

Dit is staan voor jezelf, weten waar je vandaan komt, wie je bent en wat je waard bent, verantwoordelijkheid nemen voor je gedrag, gevoel en gedachten en zonder excuses of schaamte zijn wie je bent op de toppen van je kunnen.


Ik praat graag over geld. Maar dat gaat niet over geld als zelfverrijking. Geld is zoveel meer dan dat. 80% van goed geld hebben, houden en maken is namelijk diep zielswerk. Dat gebeurt niet overnight en er is moed voor nodig. En de wil het anders te doen.


De sleutel naar rijkdom is niet zozeer wat je denkt – money mindset - maar wat je VOELT – money beliefs - over jezelf en geld.


Hetzelfde geldt voor je werk, relaties en je bedrijf.


Ik ben er van overtuigd dat in de huidige tijd de enige weg naar een succesvolle onderneming of een iconisch merk een combinatie is van hart en hoofd. Het een kan niet zonder het ander. Energie & strategie. Psyche & pegels. Vrouwelijk & mannelijk. Dat is waar ik voor sta!


En daarom open ik per 1 januari mijn hart & hoofd voor ondernemers die hun eigen iconische merk willen (uit)bouwen met high impact, influence en inkomsten.

Daar ga ik je de komende tijd meer over inspireren, maar mocht je nu al interesse hebben in deze quantum leap check dan mijn:

High End Brand with big impact & money mentorship op mijn website of mail me op info@hannekevanonna.nl.


Zo dat is eruit….

Amen.


In liefde en overvloed,

Hanneke

345 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page