top of page

MY MONEY JOURNAL IS HERE!


Nog geen 6 maanden na het uitkomen van mijn vorige boek Geldgeheim ligt mijn nieuwe Money Journal naast me op mijn bureau.


Deze 6 maanden zijn voor mij een periode geweest van transformatie. Er is zich een enorme shift aan het voltrekken IN mij.


Begin 2018 kwam ik erachter dat ik een gekke ‘twisted’ relatie had met geld. Ik kon geld verdienen als water, maar ook uitgeven. Ik leefde in grote rijkdom en materialisme, maar ook in schaarste en schaamte. Ik ‘had’ er niks mee, met geld. Ik gaf het liever aan anderen dan aan mezelf. Ik was het liever kwijt dan rijk. Net als de administratie, Belastingaangiften en bankzaken. Het boeide me niet en liet de regie graag over aan anderen. Toen mijn ondernemerscoach een zak met geld tekende op een whiteboard en vroeg naar mijn omzetdoel voor het komend jaar begon ik te zweten en trillen. Ik kon niet eens kijken naar die zak. Hij was degene die het zag en me naar een psycholoog doorstuurde: “We kunnen pas door als je dit hebt opgelost”. Zo gezegd zo gebeurd.


Dat was het startpunt van mijn reis op zoek naar de stand van zaken van mijn relatie met geld. Die bleek schizofreen. De relatie dan. En hoe dieper we groeven in de krochten van mijn financiële emoties hoe groter mijn fascinatie met geld werd. Eind 2018 schreef ik mijn eerste boek: The Money Issue over mijn reis van leven in armoede naar financiële onafhankelijkheid. Geld werd mijn ding. In 2022 kwam mijn boek Geldgeheim uit waar ik nog dieper dook in de wereld van financiële overtuigingen en patronen die ons leven, verdienvermogen en bankrekening vreselijk kunnen saboteren.


Nu denk je wellicht dat ik er was. Money wise. Want als je boeken hebt geschreven dan ben je schijnbaar iemand in dit land. Toch kreeg ik te maken met gestolde beleggingen, oplichting en een verschraalde cashflow. Ook door oplopende kosten van het huidige leven.

Ik moest denken aan de uitspraak van thought leader en NY Times best-selling author Gabby Bernstein:


“If you think you’ve surrendered, surrender more”


Ik voelde dat ik nog dieper moest. Dat er ergens nog onopgelost financieel trauma zat.

Afgelopen jaar dompelde ik me onder in de opleiding familie-opstellingen en deed al het mogelijke energie-, emotioneel en systemisch werk om mijn geld blokkades te doorleven en op te lossen. Ik kwam angst voor verlies tegen, faillissementen, erfenissen, schuldlijnen, verkeerd toegeëigend geld, zakelijk falen en terugkerende arm vs rijk patronen. Pretty pittig maar ongelofelijk waardevol.


Ook het jaar dat ik afscheid nam van mijn beide ouders, mijn geliefde kantoor en mijn furry friend Zorro. Daarmee heb ik ook mijn ego kunnen loslaten:

- Ik ben niet mijn geld of beleggingen

- Ik ben niet mijn werk

- Ik ben niet mijn boeken

- Ik ben niet mijn status auto (staat te koop 😉)

- Ik ben niet mijn social presence

- Ik ben precies niets waarvan ik dacht dat ik het was


En nu, 18 april 2023, ben ik rete dankbaar voor alle lessen die ik leerde.

Mijn nieuwste creatie, Money Journal ligt voor me. Zo prachtig. Met gouden letters, lekker dik (223 pagina’s!) en heerlijk geurend papier om op te schrijven. Het vervuld me enorm. Omdat er in dit journal naast het krijgen van beter financieel besef en overzicht precies die inzichten staan die ik afgelopen jaar heb opgedaan. Met gouden affirmaties, lessen van de financiële groten der aarde, money mindset skills, gekke geldgewoonten om af te leren.

Met dit Money Journal help ik anderen stap voor stap een innige, vruchtbare relatie met geld op te bouwen, zodat het moeiteloos in en uit je portemonnee kan stromen.


Let’s start your money journey!


In liefde & overvloed, want dat is wat ik in essentie ben: liefde & overvloed.

En jij ook!

Hanneke


Via deze link kun je jouw Money Journal bestellen.


Om jouw relatie met geld te transformeren maak ik gebruik van energetisch-, lichaams- en systemische werk. Om financieel trauma uit je (voor)ouderlijn en opgeslagen moneymotions© in jou te helen.
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page