top of page

Stop de jacht!

Bijgewerkt op: 28 mrt. 2023

Ik zie zo veel briljante, getalenteerde vrouwen vastlopen in het najagen. Het najagen van geluk. Het najagen van tevredenheid. Het najagen van een carrière. Het najagen van succes. Het najagen van geld. Het najagen van voldoen aan de norm. Allemaal prachtig maar zo lang je blijft jagen zal je nooit het gewenste resultaat krijgen. ​​​​​Geloof me. Ik ken dat. Je vind zelden iets met jagen. Ik zie vrouwen weglopen van zichzelf. En ook dat ken ik maar al te goed. Weglopen van huis. Weglopen van hun partner. Weglopen van hun situatie. Weglopen van hun lichaam. Weglopen van hun realiteit. Ze vluchten in situaties, gezelschap en tijdverdrijf die vooral niet helpen aan een beter leven. Je goed voelen is één. Jezelf verdoven is twee. Of het nu een spiritueel hoogtepunt, een financiële high of een toppunt van succes is, zolang je waarde en geluk ervan afhankelijk zijn, sta je nog altijd in de jachtmodus. Spiritualiteit is mooi Geld is waanzinnig. Succes is fantastisch. Iedere vrouw zou het moeten hebben. Zo nu en dan. Dat gevoel. Jagen, claimen, pleasen en achtervolgen. Nooit. Laat de jacht los. Sta toe. Verwelkom. Ontvang. Wees. Vergeet niet dat je…. Van waarde bent. Het waard bent. Genoeg bent. Alles wat je nodig hebt is al in jou. Je bent power. Je bent een godin. Je bent fantastisch. Stop met najagen, wegrennen, pleasen, claimen, grijpen en vasthouden. Geef succes, energie, power en geld de kans naar je toe te komen. Start met ontvangen. Vind de goddelijkheid in jezelf… Het is makkelijker dan je denkt. Kom thuis bij jezelf, bij je lichaam, bij je vreugde en vrouwenpower. Je zoekt te ver.

Je zoekt het bij anderen, in de buitenwereld. De magische waarheid is. Het ligt recht onder je neus. Niet in de toekomst. Maar in het hier en nu. Stop met zoeken en verwelkom de goddelijke rijke vrouw IN jou. In liefde en overvloed, Hanneke

Als Money Coach, Geldpsycholoog en Mentor heeft Hanneke honderden vrouwen geholpen om hun leven drastisch te veranderen op elk niveau. Mentaal & financieel. Met meer dan 30 jaar ervaring in business, psychologie, spiritualiteit en coaching biedt ze een nieuw perspectief aan vrouwen en een nieuw geluid in de wereld. Hanneke helpt ambitieuze, moedige vrouwen op te staan voor zichzelf, om leiderschap te claimen met grote impact en inkomsten. Om meer vrije tijd, vrijheid, vreugde en vuur te ervaren dan ervoor. Haar programma’s en events zijn altijd een combinatie van vrouwenpower met zakelijke excellentie, eloquentie en elegantie. Van psyche en pecunia. Van energie en strategie. Stap in het Hanneke’s mentorship om het vuur in jou te vinden en aan te wenden om anderen te helpen. Zodat jij de vrijheid en rijkdom te ervaren waar je zo naar verlangt.



Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page