top of page

Ontdek wat je altijd heeft tegengehouden geld te hebben & te houden
Jouw goud ligt voor je voeten, onder je neus.
Je kunt er alleen nog niet bij.
Bij geldopstellingen worden die patronen zichtbaar en ligt overvloed voor het oprapen!

Geld. Het beheerst ons leven.

Zeker in deze tijd van krapte en schaarste.

We hebben er iedere dag mee te maken. Met boodschappen doen, facturen sturen, rekeningen betalen, ons bedrijf of werk, in gesprekken met je partner, waar we op vakantie gaan, sparen, zakgeld voor de kinderen. Het zijn allemaal rationele keuzes die we moeten maken. Op basis van de dikte van je portemonnee.

Geld kan ons behoorlijk in de greep houden en daarmee ons leven beheersen.

Het bezorgt je stress en schaamte als je te weinig hebt, schuldgevoelens als je veel hebt.

In mijn werk als Money Coach & Geldpsycholoog ben ik duizenden mensen tegengekomen met allerlei onbewuste financiële angsten, blokkades en belemmeringen. Inclusief mezelf ;-)

Geld is angst.

Zoveel is me duidelijk.

Goed geld verdienen heeft dan ook niets te maken met wat we wel of niet doen met ons geld.

Het heeft alles te maken met onze relatie met geld. Hoe we ons verhouden tot geld. Welke onbewuste overtuigingen zijn we als waarheid gaan leven die ons niet helpen aan meer overvloed, vrijheid en succes?

 

>> Lees over hier meer over onbewuste blokkades naar overvloed en financiële vrijheid.

 

  • Heb je nooit genoeg geld?

  • Is het moeilijk om rond te komen?

  • Is je rekening altijd leeg aan het eind van de maand?

  • Werk je je kapot aan je eigen bedrijf maar blijven betalende klanten uit?

  • Ben je vastgelopen in een repeterende cyclus van werken – eten – slapen – werken?

  • Voel je dat geld niet stroomt?

  • Vind je het moeilijk om geld uit te geven?

  • Raak je geld op een of andere manier altijd kwijt?

Dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan een van de Geldopstelling-dagen. 

Krijg 'cristal clear' inzicht in de verborgen oorzaken van stagnerend geld, geldgebrek en financiële schaarste.

Geld Opstellingen 

4juni

EIGEN  VRAAG INBRENGEN

GROEP | AMSTERDAM

KERK DE BRON
10.00 - 17.00 uur

179 ex btw 

incl. koffie/thee & simpele lunch

4september

EIGEN  VRAAG INBRENGEN

GROEP | AMSTERDAM

KERK DE BRON
10.00 - 17.00 uur

179 ex btw 

incl. koffie/thee & simpele lunch

PRIVATE SESSION

2 UUR | AMSTERDAM

of op locatie
399 ex btw

Ook voor koppels, families, gezinnen.

In Nederlands of Engels.

Voor alle dag-events geldt dat de ticketprijs inclusief lunch, koffie, thee en snacks is.

Note: Het gebeurt in de praktijk vaak dat net voor de Geldopstellingendag er frisse weerstand tot aan ferme tegenzin of  zelfs lichamelijk ongemak opkomt. Dit is heel normaal. Je ego speelt op en probeert je er op slinkse wijze van te weerhouden te gaan. Daarom moet ik je er helaas op wijzen dat bij boeking de Algemene Voorwaarden gelden.

- Inzicht te krijgen in onbewuste overtuigingen en patronen rondom geld en succes

Het los laten van verborgen Moneymotions (geld-emoties)

- Identificatie van financieel destructieve familiepatronen

- Oplossen van blokkades op ontvangen & verdienen van geld

- Versterking van overvloedsbewustzijn

- Verbetering van financiële besluitvorming

Geld opstellingen helpen bij

Ik kwam zo’n tien jaar geleden in aanraking met familie-opstellingen.

In de afgelopen jaren stond ik in meer dan 500 opstellingen.

Eindelijk nam ik in 2022 de stap om de jaaropleiding Familieopstellingen te doen.

In eerste instantie om mijn eigen financiële mest te (door)zien en op te ruimen.

Mijn problemen met geld bleken diep verborgen in mijn onderbewuste, in mijn familielijn en transgenerationeel financieel trauma te liggen. Ongelofelijk dat ik dat al die tijd niet heb gezien!

Maar de waarheid is: jouw goud ligt voor je voeten, onder je neus, je kunt er alleen nog niet bij. Bij het doen van geldopstellingen worden die patronen zichtbaar en ligt overvloed voor het oprapen!

De lessen die ik leerde geef ik nu door, iedere maand in een groeps Geldopstelling.

Waar ook jouw professie – je werk of business – wordt mee genomen in het systemisch werk van de dag.

In een niet al te omvangrijke groep, in een veilige setting gaan we aan de slag om het onzichtbare zichtbaar te maken waardoor jouw fortuin tastbaar gaat worden. Tijdens een reguliere opstellingendag mag je jouw eigen vraag of vraagstuk inbrengen, je krijgt dus een eigen opstelling. Tijdens events proberen we de meest voorkomende en vaak universele geldthema's te behandelen zoals schaamte, schuld, structurele schaarste, over spending, angst voor verlies etc.

 

 Ik ontvang je graag en met open armen! 

In liefde & overvloed

Hanneke

Hanneke van Onna Geldopstellingen

Het is het beste als je niets weet van een geldopstellingen dag.

Ik hoef alleen maar te weten wat je vraag is?

Waar je in vastloopt of mee worstelt.

 

Een geldopstelling is een methode waarbij je inzicht krijgt in je relatie met geld en hoe deze relatie invloed heeft op je financiële situatie. Dit wordt gedaan door middel van het opstellen van een energetisch veld, waarbij je symbolen of personen gebruikt om jezelf, je geld en andere aspecten van je financiën te vertegenwoordigen.

 

Door de opstelling te observeren, krijg je inzicht in onbewuste patronen en blokkades die je belemmeren om financiële vrijheid te bereiken. Een geldopstelling helpt je om bewustzijn te creëren rondom je relatie met geld en om belemmeringen op te sporen en te overwinnen.

WAT MENSEN ZEGGEN

“‘Al jaren stoei ik met een verstoorde relatie met geld. Hanneke’s rijke persoonlijke ervaring en doortastendheid in de opstelling gaven mij vernieuwende inzichten - direct na de sessie was dit al heel bevrijdend. Een echte  aanrader voor iedereen die voelt dat de relatie tot geld uit balans is! "

ILYA, BUSSUM

"Dit is echt magisch. Dit zijn de dingen waar jezelf overheen kijkt. Nu weet ik waarom ik zo hard werk om geld te verdienen zonder bezieling. Ik kan nu de keuze maken om geld te verdienen omdat ik het wil en niet omdat het moet" 

ANNEMIE, NIEUW VENNEP

"Door de geldopstelling van Hanneke heb ik mijn beperkende overtuigingen over geld kunnen loslaten en nieuwe perspectieven en mogelijkheden ontdekt.

 

Ik heb niet alleen inzicht gekregen in mijn persoonlijke relatie met geld, maar ook in de dieperliggende overtuigingen en patronen die mijn financiële situatie beïnvloeden. 

Hanneke begeleidde het proces met uiterste zorg en creëerde een veilige omgeving waarin ik me op mijn gemak voelde om open en eerlijk te zijn.

 

Ik kan haar geldopstellingen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn of haar relatie met geld wil transformeren en een leven van financiële overvloed wil bereiken."

MAAIKE, BREDA

Dit was de eerste maar ik weet nu; zeker niet de laatste! Ik zou zeggen; gun jezelf deze opstelling!

Wat zich laat zien moet gezien worden en niemand weet waarom het gebeurt, maar het gebeurt en de persoon die het betreft; geen een had die dag een gevoel van; ach dit gaat niet over mij. De inzichten, de afstand waarmee je naar je eigen situatie kan kijken door wat zich laat zien, is wat mij betreft bijzonder te noemen. Wat een adembenemend gebeuren dat, datgene wat nodig is ook plaats vindt in de ruimte. 

Hanneke als begeleider en facilitator aan de zijlaan en soms in het middelpunt, soms remmend, soms aanjagend met tact en zorgvuldigheid geweldig! Maar bovenal heb ik het ervaren als een zeer professionele discrete setting waar ik na afloop van kan zeggen dat het ongemak waarmee ik startte volledig is omgedraaid in gemak, inzicht en bovenal ruimte in mijn emotie en mentale gesteldheid, top! 

JOLANDA, BENNEKOM

Het is TIJD, tijd voor financiële vrijheid en overvloed!

Voor mij een absolute waarheid en verlangen. Dus niet gewacht ! 

Het deelnemen én ervaren van deze geldopstelling heeft mij een intens boeiende dag met onverwacht waardevolle inzichten gebracht.  Inzichten die ik anders niet ervaren zou hebben en absoluut bijdragen aan mijn financiële vrijheid.

De warme, (ervarings) deskundige en integere aanpak van Hanneke maakt hierin echt het verschil. 

Mijn tip aan iedereen die nog twijfelt: Gun het jezelf. Jij bent het waard. 

 

Sawubona,

( Zuid Afrikaanse groet;"ik zie jou...")

JOKE FABER

IMG_6703.jpg
review geldopstellingen.jpg

Wat een leuke en bijzondere dag waarin iedereen inzicht kreeg in haar ingebrachte vraag.

Fijne deskundige begeleiding, prettige locatie maar vooral leerzaam. Inzichten van anderen helpen ook om inzicht in jezelf te krijgen.

Dank je wel voor deze mooie dag. Ik kijk er met plezier op terug, dat een systeemopstelling zoveel inzicht mag brengen. S. D. 

image.png
TEKST.jpg

Als Money Coach en Geldpsycholoog heeft Hanneke duizenden geholpen om hun leven drastisch te veranderen op elk niveau. Mentaal, emotioneel & financieel. Met meer dan 35 jaar ervaring in business, psychologie, spiritualiteit en coaching biedt ze een nieuw perspectief op geld en laat zij een nieuw geluid in de wereld horen. Hanneke helpt ambitieuze, moedige vrouwen (mannen zijn ook welkom hoor) op te staan voor zichzelf, om leiderschap te claimen met grote impact en inkomsten. Om meer vrije tijd, vrijheid, vreugde en vuur te ervaren dan ervoor. Haar programma’s en events zijn altijd een combinatie van power en pecunia, van psyche en pegels en van energie en strategie. Altijd met zakelijke excellentie, eloquentie en elegantie.

Hanneke is uitgeroepen tot internationaal Top 20 Money Coach 2023, is geldexpert voor LINDA. en schreef meerdere boeken (The Money Issue 2020, Geldgeheim 2022 & Money Journal 2023). Zelf leefde ze een tijdje op de armoedegrens en geeft nu haar ‘kostbare’ levenslessen door via coaching, consulting & courses. Ze is de enige Geldpsycholoog van Nederland, haar methode is uniek en direct transformerend.

Volg Hanneke op Instagram @hannekevanonna, Facebook @geldgeheimen en LinkedIn @hannekevanonna
 

DSCF4405.jpg

Eind 2023 deed een journaliste van de Libelle incognito mee aan een Geldopstellingendag.

In Libelle 8 van 2024 werd haar verhaal gepubliceerd.

Hieronder lees je haar uitgebreide verslag:

bottom of page