top of page

Mentale & emotionele financiële ondersteuning voor je medewerkers

Bijgewerkt op: 28 mrt. 2023

Doordat alles duurder wordt hebben ook mensen met een baan moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Twee derde (66%) van de HR-professionals merkt dit aan medewerkers en driekwart (77%) geeft aan dat zij door de prijsstijgingen meer begrip hebben voor financiële problemen bij medewerkers.*


Medewerkers praten niet over geldproblemen uit schaamte of angst om afgewezen te worden. Met alle gevolgen van dien. Praten over geld, en helemaal over persoonlijke schaarste is iets wat we niet makkelijk doen. We hebben het niet geleerd. Niet thuis, niet op school en niet vanuit de media en maatschappij. Beter niet de vuile was buiten hangen, doorbijten en het zelf fixen.


Als money coach en geld-psycholoog is het mijn opdracht om het gesprek hierover te openen. Een goed gesprek over geld en de psychologie erachter kan namelijk wonderen doen. Zeker omdat ieder mens zijn eigen onbewuste destructieve patronen en overtuigingen heeft wanneer het aankomt op financiën. In arm en rijk. Dit inzicht alleen al vermindert stress, het gevoel van er alleen voor te staan en geeft meer vertrouwen naar oplossingen.


Ik nodig alle HR professionals, bedrijfs- & organisatie-eigenaren in mijn netwerk dan ook van harte uit te investeren in mentale & emotionele financiële ondersteuning van zijn/haar medewerkers.


Ik sta klaar voor consulting & workshops

DM me of mail naar info@hannekevanonna.nl


Niet voor jou maar wel voor iemand anders?

Wijs hem of haar op dit artikel. Dat zou ik fijn vinden.*wijzeringeldzaken

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page