top of page

Dit staat jouw financiële doelen in de weg

Bijgewerkt op: 29 nov. 2023

Rijkdom willen we allemaal wel, maar er zijn maar weinig mensen die het ook echt hebben. Én houden. Want als je die status eenmaal hebt bereikt, moet je ook echt je best doen om je kapitaal te beschermen en behouden. Dit komt doordat we vastzitten in oude, onbewuste patronen en overtuigingen die ons tegenhouden.


Veel van ons hebben diepgewortelde belemmeringen die ons ervan weerhouden om rijkdom te bereiken. Deze destructieve financiële overtuigingen hebben we gratis van onze ouders gekregen en zij hebben het weer van hun ouders.

Zo kan angst voor verlies vanuit generaties voor ons door WO I+II nog doorwerken in jouw financiële leven of aflaten aan de kerk bij jouw overgrootouders doorsijpelen in jouw portemonnee.


Tijdens mijn unieke en uiterst waardevolle Geld Opstellingen Dagen krijg je inzicht in jouw mogelijk eeuwenoude belemmeringen en leer je ze te overwinnen, zodat niets je financiële verlangens en doelen meer blokkeert.


Hier zijn enkele recensies van deelnemers:


“‘Al jaren stoei ik met een verstoorde relatie met geld. Hanneke’s rijke persoonlijke ervaring en doortastendheid in de opstelling gaven mij vernieuwende inzichten - direct na de sessie was dit al heel bevrijdend. Een echte aanrader voor iedereen die voelt dat de relatie tot geld uit balans is!"


"Dit is echt magisch. Dit zijn de dingen waar jezelf overheen kijkt. Nu weet ik waarom ik zo hard werk om geld te verdienen zonder bezieling. Ik kan nu de keuze maken om geld te verdienen omdat ik het wil en niet omdat het moet"
Geldopstelling met geldpsycholoog Hanneke van Onna

Hoe kunnen Geldopstellingen helpen?

Geldopstellingen geven je inzicht in onbewuste overtuigingen en patronen rondom geld, carrière en succes. Ze helpen je om financieel destructieve (familie)patronen en geldtrauma te identificeren en op te lossen. Blokkades op het aantrekken, hebben van geld op te lossen, je overvloed-bewustzijn aan te zetten en het vermogen om te ontvangen te vergroten.


Ben je klaar om je financiële toekomst te transformeren?

De laatste Geldopstellingendag van het jaar valt nog net voor de feestdagen (inzichten en kunnen meteen in praktijk worden gebracht en valkuilen vermeden 😉 ) op 13 december 2023 bij Kerk de Bron in Amsterdam.Om 2024 met frisse financiële groeizin te starten.


Ik zet de link naar meer informatie, data, reviews van deelnemers en ticketverkoop hier neer.

Mocht je vragen hebben dan verneem ik ze graag via een persoonlijk bericht.


In liefde & overvloed

Hanneke
Als Money Coach en Geldpsycholoog heeft Hanneke honderden vrouwen geholpen om hun leven drastisch te veranderen op elk niveau. Mentaal, emotioneel & financieel. Met meer dan 35 jaar ervaring in business, psychologie, spiritualiteit en coaching biedt ze een nieuw perspectief aan vrouwen en een nieuw geluid in de wereld. Hanneke helpt ambitieuze, moedige vrouwen op te staan voor zichzelf, om leiderschap te claimen met grote impact en inkomsten. Om meer vrije tijd, vrijheid, vreugde en vuur te ervaren dan ervoor. Haar programma’s en events zijn altijd een combinatie van vrouwenpower met zakelijke excellentie, eloquentie en elegantie. Van psyche en pegels. Van energie en strategie.

Ze is uitgeroepen tot internationaal Top 20 Money Coach 2023, geldexpert voor LINDA. en schreef meerdere boeken (The Money Issue 2020, Geldgeheim 2022 & Money Journal 2023). Zelf leefde ze een tijdje op de armoedegrens. Ze maakte de switch naar financiele onafhankelijkheid en vrijheid. Nu geeft ze haar ‘kostbare’ levenslessen door via coaching, consulting & courses.

Volg Hanneke op Instagram @hannekevanonna, Facebook @geldgeheimen en LinkedIn @hannekevanonna ​Hanneke is uitgeroepen tot internationaal Top20 Money Coach en is schrijver van meerdere boeken bij uitgeverij Kluitman.​

Comments


bottom of page