top of page

Inner worth | Outer wealth

Bijgewerkt op: 29 nov. 2023

Ik ken armoede, ik ken ploeteren, ik ken worstelen, ik ken grote rijkdom en financiële vrijheid. Ik heb tienduizenden euro’s besteed aan coaching, opleidingen en trainingen. Maar niets gaf me het gevoel van vervulling.


Coach 1 zei dat ik vooral webinars moest gaan doen, nou dat wil ik dus niet. Een ander dat ik heel goed moest worden in het doen van sales calls, met een script en al erbij. Ook dat wil ik niet. Klanten van een ton, hoef ik ook niet. Allemaal niet. Dagelijks word ik benanderd door so called high end, very VIP, super interesting opgehypte business coaches who can scale your business quick enzo. Not for me, no fucking way, ik doorzie het. Het is een symptoom van de tijd. Het is invulling, opvulling, opsmuk. Verpakt in een perfect passend praatje/plaatje om FOMO in de hand te werken. Om jou te laten denken dat deze skill of tool dé sleutel is naar 100 klanten per dag (wie zit daar nou op te wachten?), dat je nog veel moet leren en dat je er bent als je dikke knaken met dito lifestyle hebt.


Prima verhaal Hanneke, dit herken ik wel maar wat dan wel?


De sleutel ben jij! Je weet genoeg, je kan genoeg, je bent genoeg.


Ik ben altijd al een buitenbeentje geweest, voelde me anders en not fitting in, ik hield niet van grote groepen mensen en kuddegedrag, nog steeds niet. Toch heb ik me lang geconformeerd aan de buitenwereld. Hard werken, huisje boompje beestje en mijn eigenwaarde afmeten aan gerealiseerd kapitaal en materiaal. Net zolang tot ik vastliep.

Is dit het nou? Nu heb ik alles en toch voel ik me verrot.


Door mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling van de afgelopen 15 jaar en de duizenden klanten die ik heb mogen begeleiden als money coach en geldpsycholoog ben ik er van overtuigd geraakt dat kapitalisme, consumentisme en materialisme mensen juist afhoudt van rijkdom. Letterlijke en figuurlijke rijkdom. Het is een vervanging van onvervulde behoeften. Het houdt je weg van waar het echt omgaat. En dat ben jijzelf.


Ik heb mezelf op een bepaald moment permissie gegeven om rijk te zijn, zowel van binnen als van buiten. En dat, ja dat, vervult me ten diepste. En ook mijn portemonnee. Dat is het mooie eraan.... zo binnen, zo buiten.... so below, so above


Want hoe jij jezelf voelt van binnen vind je terug in de buitenwereld.

De buitenwereld is een directe reflectie van jouw binnenwereld.

Jouw verdienpotentieel, je omzet, je salaris zijn een weerspiegeling van je financiële onbewuste.


“Abundance is a state of being, not a state of having”


En daarom doe ik dit werk. Uniek in Nederland. Om alle externe bullshit te laten waar het is en te komen tot jouw kern. Daar waar jouw godgegeven gaven en het werkelijke goud ligt. Om de rijke vrouw in jou te ontketenen, vrij te laten en te laten vlammen.


Amen. And so it is.

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page