top of page

1: 1 mentorship

Hanneke foto shoot

Psyche &

Pegels

Het upgraden van je vermogen, je omzet of verdienpotentieel naar het volgende level, maar ook het je veilig en vervuld voelen als je rijk bent, vereist een nieuwe relatie met geld, de juiste vibraties, een hoge energiefrequentie, zelfreflectie, emotioneel IQ en zielsverbinding in combinatie met een gestroomlijnde strakke strategie en actiebereidheid.

 

Wanneer je deze methodologie onder de knie hebt dan heb je het goud in handen om de kassa te laten rinkelen!​

Ik begeleid je stap voor stap naar de juiste psyche én pegels.

01

MEER GELD

02

MEER VRIJHEID

03

MEER BEZIELING

"Before you can transform your wallet from poor to rich,
you've got to transform your spirit from poor to rich"

Robert T. Kiyosaki, auteur Rich Dad, Poor Dad

Op mijn reis van leven op de armoedegrens naar financiële vrijheid is mijn grootste inzicht dat geld niets te maken heeft met wat je doet met geld.

Ook niet zozeer hoe je denkt over geld, maar wel over hoe je voelt over geld.

Wat is je relatie met geld?

Wat zijn de financiële overtuigingen die je juist afhouden van een gevulde portemonnee of een vette bankrekening?

Geld is taboe, praten over geld is taboe.

Geld is angst.

Een gevoel van schaamte als je weinig hebt en een gevoel van schuld als je veel hebt.

Naarmate ik meer mensen spreek over hun problemen met geld ben ik ervan overtuigd geraakt dat de oplossing van financiële stress & zorgen met bijbehorende slapeloze nachten niet ligt in cijfers, formules, balansen, kasboekjes of data, maar in ons onderbewustzijn.

Dáár ligt de bevrijding uit jouw geldgreep, uit de ratrace of van jouw portemonneepijn.

En dat is waar ik jou bij help met mijn signature 1:1 mentorship Psyche & Pegels.

"Abundance is a state of being not a state of having"
Hanneke van Onna uit boek Geldgeheim 2022

In het 1:1 mentorship duiken we samen volgens het Psyche & Pegels proces in jouw financiële onbewuste. Daar waar jouw ware kapitaal verborgen ligt maar gaandeweg versluierd is geraakt door mentale, emotionele blokkades en transgenerationeel trauma.

Deze overlevingsstrategieën en coping mechanismen hebben het in de buitenwereld (tot nu toe) onmogelijk gemaakt om goed geld te verdienen met een gevoel van vervulling en bezieling.

In 6 sessies gaan we door deze 3 drie lagen en begeleid ik je naar innerlijke overvloed en vrijheid. Je heelt en transformeert je financiële wonden en pijnen en integreert je nieuw verworven relatie met geld in het het huidige leven. Zodat je zonder stress, schuld, schaamte en schande goed geld kan aantrekken, kan hebben én kan houden.

Wie wil dat nou niet?

"We denken vaak dat we beslissingen over geld nemen op grond van rationele overwegingen en feitelijke gegevens. Thuis, op school, in de samenleving en vanuit de media is ons dat zo geleerd. In werkelijkheid nemen mensen geen beslissingen op basis van spreadsheets. Beslissingen worden genomen aan de eettafel of in de boardroom op basis van persoonlijke ervaringen en emoties, de unieke blauwdruk, ego, status, ‘hoe het hoort’, random externe invloeden of validatie." 
(o.b.v. The Psychology of Money, Morgan Housel)

RECENSIES

“Ha Vrouw! Je bent een echte possibilizeress, is that even a word? NU wel!  Amazing hoe jij dingen omdenkt, duizend maal dank! Ik had eigenlijk moeilijk business strategieën verwacht maar wat jij doet is te vergelijken met niets. Het is coaching op alle niveaus. Spiritueel, diepgaand, concreet."
Vera van Rijn | Ondernemer in beauty & health | Dubai

"De maanden dat ik door Hanneke werd begeleid waren precies wat ik toen nodig had: een warme maar stevige hand en een schop onder mijn r**t die mij als beginnend ondernemer meer zekerheid en richting, maar ook lef gaf!

Ik ben beter gaan luisteren naar mezelf, en heb durven kiezen voor waar ik echt voor wil gaan, omdat ze steeds spiegelde en me dwong tot de kern te komen.

Het resultaat van dit traject kan ik nu na een jaar nog steeds voelen: mijn zaak staat steviger, mijn website is een cashmachine, mijn inkomsten zijn veel regelmatiger en staan beter in verhouding tot de tijd die ik er insteek, en dit op een manier die echt bij me past.

Als je de kans krijgt om met haar te werken zou ik zeggen: "Doen, het is de kans van je leven!"

Heske Ottevanger | International Rapid Transformational Therapist | Madrid


"Wat jij me leert heb ik nog nooit van iemand gehoord, Niet op school, niet tijdens m’n studie economie en niet van de mensen om me heen. Ik zit met m’n oren te klapperen eigenlijk. Ik heb eindelijk m’n financiën op orde en ik zie nu pas hoe ik me altijd heb verscholen achter m’n overtuigingen en gekke geldpatronen 😉"
Julia Jansen Schoonhoven | Owner Tour de Danse | Innovation Consultant

"Ik wilde jou vandaag wel even mailen. Want ik merk dat ik je wil laten weten hoe geweldig ik je vind. Wat jij losmaakt bij mij is echt intens. Misschien omdat ik er nu zelf klaar voor ben en er iemand is die het uit me trekt, maar jeetje, wat gebeurt er ineens veel.
En wat heerlijk om te voelen dat er iemand is die me helpt om de moeilijke knopen door te hakken."
Irene schreef zelfs een blog over ons coacingstraject. 
Irene van Gent | Auteur & Zelfstandig Marcom Specialist


"Toen ik bij haar incheckte en vroeg of ze wist waar deze eclatante successen vandaag kwamen, zei ze:
"Ik heb naar je geluisterd toen je zei dat ik mezelf niet klein moet houden ;)"
Mariska V. | Owner Women of Europe

"Hanneke schudde me wakker.

HOU HET EENVOUDIG! Het hoeft niet ingewikkeld ‘omdat het hoort’. Kies je eigen pad en ga ervoor, is haar duidelijke boodschap aan mij. Ik ga niet meer ‘op de handen’ zitten. Soms wat spannend, maar ik ga het gewoon DOEN! 

Let’s GO!

Aletta, Styliste

Als je meer referentie nodig hebt om overtuigd te zijn mag je vragen om de gegevens van mijn mentées. Je kunt ze zelf benaderen. Geen probleem. 

DSCF4411.jpg

Is dit Mentorship voor jou?

Hanneke is coach/mentor voor high performers in loondienst, met eigen bedrijven en zelfstandigen. Voor influencers & impactmakers.

Met torenhoge ambitie, de wil om te winnen, discipline, diepe zelfkennis & reflectie én het vermogen om te luisteren. 

Herken jij jezelf hierin? Apply voor een 6 of 12 maanden mentorship.

 

bottom of page