top of page

Persbericht The Money Issue: De feelgood gids voor alle vrouwen

Bijgewerkt op: 24 nov. 2022

Hanneke van Onna | Financiele vrijheid | Financiele onafhankelijkheid

The Money Issue

De feelgood gids voor alle vrouwen


Amsterdam, november 2019

Shocking: 52% van de Nederlandse vrouwen kan niet financieel op eigen benen staan.

Money en ervaringsdeskundige Hanneke van Onna was een van hen. Tot ze na een faillissement en een scheiding in 2014 het roer helemaal omgooide. Ze schreef het boek The Money Issue dat verschijnt op 24 januari 2020.


Hanneke: “Ik heb alle fouten gemaakt die er te maken zijn op het gebied van geld. Dat waren harde lessen, maar wat heb ik er veel van geleerd. Elke dag voel ik wat mijn financiële vrijheid voor me doet sinds ik mezelf heb verlost van geldgedoe. Aan de hand van mijn eigen ervaringen coach ik nu andere vrouwen, zodat ook zij verdienen wat ze verdienen.”


The Money Issue

In haar zoektocht naar de reden van haar money issues schuwt Hanneke geen enkel onderwerp. Ze duikt in de geldgeschiedenis van haar ouders, neemt haar eigen gedrag, patronen en overtuigingen onder de loep. En wat blijkt? Het probleem zit ‘m helemaal niet in het feit dat er niet genoeg geld binnenkomt, het zit in Hanneke zelf.

Hanneke: “En juist daarom wil ik dit graag met andere vrouwen delen in mijn boek. Geld heeft te maken met eigenwaarde. En wij girls hebben veel te snel het gevoel dat we het niet waard zijn. En dat is zonde, want wij rocken!”

In dit boek neemt ze de lezer mee op haar hobbelige reis naar financiële vrijheid en laat ze vrouwen aan de hand van tests, to do’s en lijstjes een stappenplan doorlopen om dezelfde fantastische status te krijgen. Dat wil je, want die aanstaande financiële vrijheid geeft niet alleen een goed gevoel over je portemonnee, maar vooral ook over jezelf. The Money Issue is de feelgood gids voor alle vrouwen.


Over Hanneke van Onna

Ondernemer Hanneke van Onna helpt zowel bedrijven als particulieren met hét onderwerp dat haar leven lange tijd heeft beheerst: geld. Door het lezen van honderden zelfhulpboeken (ja echt!), het volgen van masterclasses als de Spirit Junkie Masterclass van Gabrielle Bernstein in New York, de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en persoonlijke harde lessen on the way, werd ze een expert. Deze persoonlijke en zakelijke ervaringen lieten haar zien dat zij degene is die anderen moet helpen met hun money struggles. Sinds 2018 is ze in te huren als money coach en spreekt ze regelmatig op evenementen over het onderwerp. Haar typerende mix van business expertise, psychologische diepte en spiritueel bewustzijn zorgen voor een geheel nieuwe kijk op jouw relatie met geld en wat jij kunt doen aan je eigen money issues.


Noot voor de redactie:

Voor meer informatie over The Money Issue of interview-aanvragen met Hanneke verwijs ik je naar de website www.hannekevanonna.nl of je kunt mailen naar info@hannekevanonna.nl

The Money Issue wordt uitgegeven door Novum Publishing en verschijnt op 24 januari 2020.


Bijlagen:

- Foto Hanneke van Onna (fotocredit: Floor Prinsen, www.floorprinsen.nl)

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page