top of page

"Hanneke helps you to more money without working more.
Towards a life of financial peace and freedom. 
So that you can live your life on your terms and according to your desires."

Hanneke van Onna | wealth coach | vermogenscoach | geldpsycholoog

Financial

Therapy

Hoeveel geld je aantrekt, verdient, hebt en houdt in je leven is een directe optelsom van alle financiële overtuigingen, gedachten en emoties van jou én van je (voor)ouders.

 

Ik help je om je portemonnee te helen en te transformeren in de richting van overvloed en vrijheid.

Je kinderen zullen je dankbaar zijn!

01

MONEY BELIEFS

02

MONEYMOTIONS

03

MONEY TRAUMA

Release

So money can flow easily and free into your pocket

1. Financieel destructieve overtuigingen die je portemonnee leeghouden en je omzet schraal.

2. Moneymotions zijn onverwerkte emoties over geld die onbewust    zorgen voor stress en slapeloze nachten.

3. Onverwerkt financieel trauma in de familielijn zorgt voor een (te) zware last en lijden en kan generaties lang doorwerken. Ook in jouw financiën.

Hoeveel geld je aantrekt, verdient, hebt en houdt in je leven is een directe optelsom van alle financiële overtuigingen, gedachten en emoties van jou én die van je (voor)ouders over geld.

Losse sessies & Bundels

Om 

Om jouw geldblokkade - de optelsom van financieel drama, trauma en karma - hanteer ik verschillende tools, technieken en methoden. Het is een combinatie van energetisch, systemisch en psychologisch werk.

 

Vrijwel iedereen heeft een geldblokkade. En iedereen kan er ook vanaf komen.

Als je blokkade is opgeheven dan kan geld vrij stromen in en uit te portemonnee, ervaar je beduidend minder stress rondom geldkwesties en ben je vrij te verdienen wat je verdient.

Het beste resultaat behaal je in 4 sessies waarbij we je money beliefs, moneymotions en oud money trauma sessie-gewijs opsporen, aankijken en voor eens en altijd loslaten zodat geld vrij kan stromen IN en UIT je portemonnee. Met een afsluitende Geldopstelling.

Ook kun je ervoor kiezen om een losse Moneymotions (beknelde emoties rondom geld/financiën) release sessie te boeken. 

Hanneke van Onna | financiele vrijheid | financiele therapie

Zou het niet geweldig zijn om de oorsprong van al je geldproblemen te kunnen vinden én op te lossen in plaats van steeds maar weer aan symptoombestrijding te doen?

Jouw geldverhaal is dat wat je jezelf en anderen vertelt als er gevraagd wordt naar je financiële situatie. Het is meestal een optelsom van financiële problemen in je huidige leven. Zorgen en stress om geld, klagen over de inflatie, stijgende energiekosten of alles wat duurder wordt, slecht betalende klanten of geen klanten. Het zijn de gedachten die je overdag bezighouden en ’s nachts wakker.

In mijn praktijk als geldpsycholoog en financial therapist hoor ik veel en verschillende verhalen over geld. Verhalen die fungeren als rookgordijn voor problemen die veel dieper liggen, heel diep verborgen, namelijk onderwater, in ons onbewuste. Lees verder...

Zonder titel (LinkedIn-bericht).png
Hanneke van Onna vermogenscoach geldpsycholoog familycoach wealthcoach

Ik maak je vrij van geldblokkades

die je leven én je portemonnee tot nu toe hebben gesaboteerd, naar overvloed, moeiteloos geld aantrekken, hebben & houden.

Niet door te praten, niet door te cijferen. Maar door in te tunen op de onmetelijke wijsheid die in je lichaam, brein en guts aanwezig is, maar waar je onvoldoende gebruik van maakt. Dit is je onbegrensde verdienpotentieel.

 

Zelf heb ik al het financieel trauma wat je maar kunt bedenken doorleefd en overwonnen: faillissement, scheiding, tonnen aan schuld en verloren geld door oplichting en verkeerde investeringen.

Ik ben gaan zien dat dit een eeuwenoud patroon is in de familie.

Het contrast tussen rijk en arm.

Veel geld hebben en ook veel geld verliezen.

Een wankel financieel fundament hebben waar alle cash doorheen wegsijpelt

L'histoire se répète zeg ik vaak tegen m’n klanten.

Als je gaat zien en voelen waar jouw geldgedoe vandaan komt dan ben je in staat het te helen én te transformeren naar vrijheid en overvloed.

 

Daar help ik je bij!

Heal my wallet into wealth please!

1

Service Name

LOSSE SESSIE

Geldblokkade Release

1,5 - 2 uur

Online of fysiek in Amsterdam

2

Service Name

PAKKET SOLO

Release & transform

MONEY BELIEFS, MONEYMOTIONS EN OUD FINANCIEEL TRAUMA

3 sessies + gratis deelname Geldopstellingendag

3

Service Name

PAKKET DUO

Release & transform

MONEY BELIEFS, MONEYMOTIONS EN MONEY TRAUMA VAN JE VOOROUDERS

2 sessies samen, ieder 1 sessie apart van 1,5 - 2 uur: 4 sessie + Geldopstelling

Reken voorgoed af met datgene wat je portemonnee klein en je omzet schraal houdt. 

Hanneke is holistisch money coach en de enige geldpsycholoog van Nederland

 

Ze is gespecialiseerd in het ontdekken en oplossen van emotionele en mentale obstakels die je afhouden van een overvloedig en succesvol leven.

 

Hanneke is uitgeroepen tot internationaal Top 20 Money Coach 2024 .door coachfoundation.org, geldexpert voor LINDA. en schreef meerdere boeken (The Money Issue 2020, Geldgeheim 2022 & Money Journal 2023) bij uitgeverij Kluitman/Pepperbooks.

 

Zelf leefde ze een tijdje op de armoedegrens. Ze maakte de switch naar financiële onafhankelijkheid en vrijheid. Nu  geeft ze haar ‘kostbare’ levenslessen door via coaching, consulting & courses. Haar live Geldopstellingen-dagen hebben velen de mogelijkheid gegeven om door onzichtbare, onbewuste geldblokkades te breken.

 

Met haar bedrijf begeleidt ze o.a. vermogende particulieren en families met het verlichten van onbewuste en onnodige emotionele en mentale ballast rondom geld.

 

Ze woont en werkt in Amsterdam, als alleenstaande moeder van drie kinderen.

bottom of page