top of page

Where money meets feelings

Laat me je helpen geld in het laatje te brengen

We hoeven je niet te vertellen dat de jaren 20 radicaal zijn begonnen.
Iedereen praat over verandering, niemand weet hoe dat er concreet uitziet. Terug naar het oude kan niet als het oude er niet meer is. Aanpassen is makkelijker gezegd dan gedaan. 

Hoe kan ik vernieuwen op een manier die aansluit bij deze tijd? Moet ik groeien, of juist iets anders gaan doen? Waar ligt mijn ontwikkeling als ondernemer en leider? Hoe houd ik de balans tussen zakelijk en privé gezond? 

Heel veel ondernemers lopen met cruciale vragen rond, terwijl er nauwelijks tijd en rust is de antwoorden te vinden. 

We gaan daarom op reis met een kleine groep ondernemende mensen om met hoofd, hart en ziel gezonde zakelijke keuzes te maken voor de toekomst. Op reis om thuis te komen dus.

Heb je interesse? Vraag dan via onderstaande button een kennismakingsgesprek aan!

988cd5a3-87c7-4fc1-b62e-4c7713ebead6.png

In de prachtige omgeving van Cornwall in Zuid-Engeland zijn vele bijzondere en magische plekken te vinden. Het landschap wijst ons hier de weg. 

De reis wordt georganiseerd door Tjeerd Gorter (geograaf en intuïtie-begeleider), Hanneke van Onna (coach in financiële zelfstandigheid en onafhankelijkheid) en Jerry van den Broeke (creatieve vernieuwingscoach). Zij kijken met de deelnemers achter de verhalen van het land om te gebruiken voor onszelf. 

Elke dag bespreken we een vraag die de reisgenoten bezighoudt. En we trekken de omgeving in om met elkaar de vragen en mogelijkheden eigen wegen te laten vinden. Ook is er de mogelijkheid om een reading te krijgen indien de situatie daar om vraagt en er ruimte voor is.

 

Bij terugkomst ligt de vraag nog in Engeland en heb je het antwoord mee naar huis genomen. Je bent mentaal verrijkt en fit voor de volgende stap in je werk en leven als ondernemende professional.

Info

Bedoeld voor: ondernemende professionals, zelfstandig ondernemers, zzp’ers, directeur-eigenaren, leiders, autonome professionals en werkende de mensen die zoeken naar wijsheid om keuzes te maken voor de toekomst
Reisplanning: 2-6 september 2021
Aantal deelnemers: de reis gaat door met een minimum van 6 en er kunnen max 10 mensen mee.
Tarief: 1595,- excl btw. 

Vraag & antwoord

Vraag: wat zit er in de kosten?
De kosten zijn inclusief verblijf, ontbijt, toegangskaarten, autohuur en lokaal vervoer, sessies en gids. Vliegtickets naar Bristol dienen zelf te worden geboekt aangezien de prijzen zeer afhankelijk zijn van het moment van boeken. Maaltijden voor lunch en diner en drankjes zijn ook voor eigen rekening omdat de wensen van mensen zeer uiteen kunnen lopen. 

Vraag: wanneer gaat de reis niet door?
Het zijn natuurlijk rare tijden waarin we leven en wij weten nu ook nog niet wat er in september mogelijk en onmogelijk is. De reis zal niet doorgaan in geval van extreme omstandigheden (denk aan Covid19 beperkingen), of bij te weinig deelnemers. 

Op 9 juli, de start va de zomervakantie, zal worden besloten of de reis daadwerkelijk zal worden geboekt. 

Vraag: wat moet ik me voorstellen bij kennis en kunde van de begeleiders?
De 3 begeleiders hebben een andere achtergrond en samen bieden ze een combinatie van diep bewustzijnswerk, inspiratie en houvast voor praktische zaken waar je in je werkende leven tegenaan loopt. 

De begeleiders zijn in staat je vanuit een innerlijke kern en drive naar je zakelijke toekomst te laten kijken met alle facetten die daarbij horen: je ambitie en ideeën, je business plan, je financiën, gedachten over samenwerkingen, je zekerheden en onzekerheden. De mix kan heel mooi verdiepend en versterkend werken. Zeker ook omdat de reisgenoten met elkaar in gesprek zullen komen en eigen vraagstukken en gedachten kunnen delen.

Vraag: hoe zien de dagen in Engeland eruit?
Afhankelijk van het weer plannen we een ideale dagindeling. In principe hebben we na het ontbijt een groepsgesprek om een onderwerp te bespreken en doen we een bewustzijnsoefening. 

In de middag gaan we het land in. Daar staan we regelmatig stil op bijzondere plaatsen en leer je, al ervarend, om de informatie van natuur en vroegere beschavingen te vertalen naar je eigen situatie. Er is ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen of even op jezelf te zijn. 

In de avond kunnen we gezamenlijk eten of op een eigen gewenste manier. Na het eten kan je je eigen gang gaan,

Vraag: hoe milieubewust reizen we?
We weten allemaal dat vliegen niet milieuvriendelijk is, maar we kunnen dit wel compenseren. Via MERU de reisorganisatie waarmee we werken compenseren we de Co2. Daarnaast steunen we Just Diggit met een vast bedrag per reisgenoot.

 

Vraag: wat gebeurt er nog voor vertrek?

  1. Na je enthousiaste eerste reactie zal er een intakegesprek plaatsvinden om kennis te maken en ons in te leven in jouw als persoon en in je vraag.

  2. Vervolgens bepaal je of je mee wil gaan en zetten we je op een lijst met reisgenoten. Zit je als geïnteresseerde niet bij de eerste 10, dan kan je op de reservelijst worden gezet. 

  3. Op 9 juli beslissen we of we of we de reis gaan organiseren door accommodaties te boeken en iedereen aan te geven een vlucht te boeken. Dan word je ook verzocht een formeel boekingsformulier in te vullen en een betaling te doen. 

  4. Nadien gaan we uit van het positieve en zullen we zo in augustus aan iedereen kenbaar maken wie de reisgenoten zijn, welke plekken we gaan bezoeken en waar we zullen verblijven.

  5. Vertrek naar Engeland op 2 september.
     

Vraag: wat als ik me bedenk na het boeken op 9 juli?
Dat zou jammer zijn natuurlijk. Bij annulering na boeking op 9 juli, wordt 50% van het gehele bedrag in rekening gebracht. Daarna loopt het bedrag dat moet worden voldaan op, hoe meer we bij de vertrekdatum komen. We zullen op tijd de voorwaarden van de reisorganisatie met je delen. 
 

Vraag: ik kan geen BTW terugvorderen. Wat is er mogelijk?
In dat geval moeten we samen even kijken naar je persoonlijke situatie om te onderzoeken of er een oplossing te vinden is. 
 

Vraag: ik ben geïnteresseerd, maar deze reis kan ik niet mee. Wat nu?

In dat geval willen we zeker met elkaar in contact blijven, want wie weet is er in de toekomst wel een gelegenheid om met ons mee te kunnen. We houden dan contact met elkaar.

 

Vraag: ik ben geïnteresseerd om mee te gaan op deze reis, wat kan ik nu als eerste doen?

Neem dan contact met een van ons via onderstaande button. We zullen dan met Tjeerd en Jerry een kennismaking inplannen.  

bottom of page