top of page

Wat als geld niet langer een probleem is? | Money coach | Financiële vrijheid

Bijgewerkt op: 1 nov. 2022


Hanneke van Onna | Money coach | Financiële vrijheid


Geld is stressfactor #1 voor de meeste mensen.

Zorgen over en ruzie om geld leveren meer slapeloze nachten, buikpijn en gekissebis op dan wat dan ook! - Maar wat als dat niet zo hoeft te zijn? - Wat als geld hier is om jou te dienen – en geen probleem meer is? - Als geld je beste vriend in bange dagen kan zijn en jou wil laten slagen in de dingen die jij belangrijk vindt?

Omdat ik jou dat laatste gevoel gun heb ik een aanbod gemaakt dat te mooi is om waar te zijn.

Je krijgt voor het idioot lage bedrag van €49,- de kans om in te stappen in de mini cursus DUIK IN JE GELDGESCHIEDENIS & VIND DE SLEUTEL NAAR RIJKDOM.

Hier is de speciale link naar dit aanbod: www.hannekevanonna.nl/duikinjegeldgeschiedenis

Mijn relatie met geld is nu geweldig. Maar het grootste deel van mijn leven zag ik geld als een mega obstakel. 10 jaar geleden ben ik begonnen met het veranderen van mijn schizofrene relatie met geld. Ik kon namelijk geld verdienen als water, en ook uitgeven als water. Niets van mijn besteedde geld was duurzaam. Daarna ben ik begonnen met het helpen van anderen om dezelfde transformatie te maken.


Deze transformatie heeft me in staat gesteld om:

- Meerdere inkomstenbronnen te genereren zonder ervoor te werken

- Beleggingen te hebben die mijn oude dag zorgeloos gaan maken

- Financiële uitdagingen te zien in een nieuw, meer passend en krachtig perspectief

- Een mind & life switch te maken naar geld vóór me laten werken in plaats van ploeteren. Van leven in plaats van overleven.

- Anderen te helpen om hetzelfde te doen!

Ik veranderde mijn relatie met geld door te kijken naar de voorbeelden die ik kreeg in mijn leven. Bij mijn ouders thuis, op school, bij vrienden en vriendinnen. Wat ik daarvan leerde, wat m’n bankrekening saboteerde en ben gaan leven als werkelijkheid.

Dit zelfonderzoek alleen al kan zorgen voor een mega shift in je portemonnee.

En daarom heb ik een super betaalbare mini cursus gemaakt die helpt deze blokkades op te diepen, bewust te worden en om te buigen naar een positief, vruchtbaar gevoel over geld en jouw financiën.


Alleen vandaag, morgen en overmorgen kun je voor €49,- euro deze korte mini training bemachtigen.


Herschrijf jouw geldgeschiedenis.

Geef jezelf de kans om voor eens en altijd af te rekenen met het patroon dat al jaren in jouw familie speelt. En dat je niet wil doorgeven aan jouw kinderen….


DUIK IN JOUW GELDGESCHIEDENIS & VIND DE SLEUTEL NAAR RIJKDOM is een cursus die mensen helpt om destructieve, financiële patronen te doorbreken die al jaren zorgen voor stress, worstelingen en nooit optellen naar meer. Mijn processen en oefeningen zijn gemaakt om je te helpen:

  • Meer geld te verdienen met je bedrijf of werk

  • Je financiën in lijn te krijgen met je prioriteiten in het leven

  • Oude geldpatronen van zelfsabotage en zorgen op te lossen

  • Jezelf waardevol en powerful met geld te voelen

  • Geld te zien door een nieuwe bril. Met minder zorgen en meer mogelijkheden.

Dit is mijn werk in de wereld. En het heeft veel minder met geld te maken dan je je kan voorstellen. Want geld is niet het belangrijkste in de wereld. By far NOT. Maar het raakt onze levens iedere dag meer dan ons lief is. Je familie. Je huis. Je gezondheid. Je relatie. Je tijd. Je keuzes. 10 jaar geleden zat ik aan de grond. Ik was in totale paniek. Mijn gezin rekende op me. Ik was een alleenstaande moeder van drie kinderen en had deelzorg met m’n broer over m’n vader. Mijn omstandigheden waren slecht. Mijn geld was op. Uit schaamte voor armoede was mijn social life down. Mijn gezondheid was beneden peil. En terugkijkend op m’n leven waren de gemaakte keuzes ook niet om over naar huis te schrijven. Ik had een spoor van vernieling achter gelaten. De toekomst was een zwart gat… maar ik wist wel dat het aan MIJ was om deze te creëren. Tien jaar later nam ik 2 maanden vrij van mijn ondernemerschap, gewoon omdat ik er zin in had en nam ik een voorsprong op mijn pensioen over 5 jaar. Ik herstelde mijn lichaam, de band met mijn ouders, bouwde mijn prachtige bedrijf, schreef meerdere boeken en geniet ik van financiële vrijheid en tijd met mijn partner en kinderen. Ik herschreef mijn familiegeschiedenis. Ik schreef een heel nieuw geschiedenisboek, voor mijn eigen leven. En belangrijker, ik pakte mijn missie om anderen te helpen om hetzelfde te doen, met beide handen aan!

Ben jij klaar om jouw eigen geschiedenis te schrijven?

Ben je klaar om het verleden achter je te laten? Dan is vandaag de dag om je in te schrijven voor (49 euro inclusief BTW)

Meer info over de mini cursus vind je hier: www.hannekevanonna.nl/duikinjegeldgeschiedenis Liefs Hanneke

bottom of page